Άνοιξε λογαριασμό ο Πηλέας- Γκολάρα με “κεραυνό” στο 4-4 του Πανσεραϊκού (VIDEO-PICS)

Από: Μαρίνα Σταύρου

Γκολάρα πέτυχε χθες ο διεθνής Παφίτης ποδοσφαιριστής Κώστας Πηλέας στο Ελληνικό Πρωτάθλημα στο 4-4 του Πανσεραϊκού με την Κηφισιά σε εκτός έδρας αναμέτρηση.

Τα λιοντάρια των Σερρών αν και προηγήθηκαν 0-3 και 2-4 με το γκόλ του Πηλέα στο 77 της αναμέτρησης δεν κατάφεραν για ένα ακόμη παιχνίδι να πάρουν το πολυπόθητο τρίποντο και έφυγαν από την Αττική με ένα μόλις βαθμό (1 ήττα με Ολυμπιακό και 3 ισοπαλίες με ΑΕΚ, Παναιτωλικό και ΑΕ Κηφησιάς).

Αν και οι διάφορες ιστοσελίδες και στοιχηματικές εταιρείες έχουν κατακυρώσει τον κεραυνό του Πηλέα ως αυτογκόλ στον Μποτία η επίσημη ιστοσελίδα της Super League έχει “χρεώσει” τον γκολ στον συμπατριώτη μας ποδοσφαιριστή όπως μπορείτε να δείτε και στην επίσημή της ιστοσελίδα.

Το γκολ έχει πιστωθεί στον Πηλέα και στο έγκυρο και αναγνωρισμένο transfermarkt.com

Ο Κώστας στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια του Πανσεραϊκού είναι πάντα στις πρώτες επιλογές του Πάμπλο Γκαρσία έχοντας μάλιστα εως τώρα 330 λεπτά συμμετοχής και όντας τρίτος σε χρόνο από όλη την ομάδα των Σερρών.

Ο 24χρονος Παφίτης μέχρι την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος όταν υπήρξε και η διακοπή για τις εθνικές ομάδες είχε ψηφιστεί ως μέλος της κορυφαίας ενδεκάδας του πρωταθλήματος.

Δεδομένων των πιο πάνω, δεν θα ήταν υπερβολή αν κάποιος πει ότι η απόφαση του Κώστα να φύγει φέτος από τον πρωταθλητή και Ευρωπαίο Άρη Λεμεσού και να πάει σε μια θεωρητικά “μικρότερη ομάδα” αλλά σε ένα πρωτάθλημα που έχει περισσότερα βλέμματα στραμμένα πάνω του ήταν…απόλυτα σωστή.