“Κρεμάει” τα παπούτσια του βόλεϊ μετά από μεγάλη καριέρα ο Αντώνης Αντωνίου

Από: Γιώργος Γεωργίου

Με μία συγγκινητική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο ΠΑΦΙΤΗΣ πολύπειρος πετοσφαιριστής Αντώνης Αντωνίου, μετά από μία μεγάλη καριέρα στον χώρο της Κυπριακής πετόσφαιρας, ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την ενεργό δράση.

Διαβάστε την ανάρτηση του διεθνή λίμπερο:

Σαν βγεις στον πηγαιμό για την Ιθάκη να εύχεσαι να ‘ ναι μακρύς ο δρόμος.

Έτσι λοιπόν και η δική μου Ιθάκη, το δικό μου ταξίδι έφτασε στο τέλος του. Γεματος ευγνωμοσύνη από όλα όσα αποκόμισα από τον χώρο της πετόσφαιρας και γενικότερα του αθλητισμού. Αμέτρητες χαρές, λύπες, καθημερινά έντονα συναισθήματα, μέσω των προπονήσεων και της προετοιμασίας κατά τη διάρκεια της σεζόν. Σημαντικός σταθμός σε αυτή τη πορεία ήταν η συμμετοχή μου στην Εθνική Ομάδα, που με γέμιζε πάντα με περηφάνεια, φορώντας το εθνόσημο στο στήθος. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλες τις ομάδες στις οποίες αγωνίστηκα, τους εκάστοτε προέδρους και διοικητικά συμβούλια, προπονητές, φυσιοθεραπευτές, γυμναστές, φροντιστές, στατιστικολόγους,διαιτητες και όλους τους συμπαίχτες με τους οποίους συναγωνίστηκα και ανταγωνίστηκα. Πάντοτε στα πλαίσια του τίμιου παιχνιδιού. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Dragisa Ilia Milanovic ο οποίος ήταν για μένα, όπως και στους περισσότερους, αδελφός, φίλος, πατέρας, παππούς.

Ευχαριστώ επίσης την οικογένειά μου για την κατανόηση και τη στήριξη που μου έδινε.

Σοφότερος λοιπόν έφτασα στο τέλος της διαδρομής. Αποχωρώ από τον ενεργό αθλητισμό πλήρης και έχοντας γεμάτες τις αποσκευές μου με αναμνήσεις, που θα με συνοδεύουν σε όλη μου τη ζωή! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ! ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ!