Στάζουν μέλι στην Ελλάδα με Πηλέα- Στην κορυφαία εντεκάδα του πρωταθλήματος

Από: Μαρίνα Σταύρου

Διθυραμβικά είναι τα σχόλια για τις πρώτες τρεις εμφανίσεις του συμπολίτη μας διεθνή ποδοσφαιριστή του Πανσεραϊκού, Κώστα Πηλέα.

Ο Κώστας ο οποίος βρίσκεται στην Κύπρο με την Εθνική μας ομάδα περιλήφθηκε στην κορυφαία αγωνιστική του πρωταθλήματος με αφορμή τη διακοπή της Σούπερ Λίγκας για τις ανάγκες των Εθνικών ομάδων.

Σε εκτενές άρθρο της ιστοσελίδας Sport-Fm για τους 11 καλύτερους, στον Παφίτη ποδοσφαιριστή αναφέρονται τα ακόλουθα:

Κορυφαίος Αριστερός μπακ-χαφ: Κώστας Πηλέας (Πανσερραϊκός)

Ακόμη ένας παίκτης του Πανσερραϊκού στην ενδεκάδα, δείγμα της πολύ καλής δουλειάς που έχει κάνει ο Πάμπλο Γκαρσία. Ο Πηλέας αποκτήθηκε το καλοκαίρι από τον Άρη Λεμεσού κι στην ομάδα των Σερρών έχει πάρει σπίτι του τη φανέλα βασικού, αφού τα αγωνιστικά του στοιχεία ανταποκρίνονται πλήρως στις απαιτήσεις του Ουρουγουανού.

Βγάζει ένταση στο παιχνίδι του, κάνει πολλά χιλιόμετρα ενώ του αρέσει να προωθείται επιθετικά και να γίνεται απειλητικός. Απέναντι στην ΑΕΚ στην OPAP Arena ήταν εκ των διακριθέντων, βγάζοντας την πολύ ωραία σέντρα στον Άλεξιτς που άνοιξε το σκορ, ενώ δεν επηρεάστηκε και δεν υπέπεσε σε λάθη αμυντικά, παρά την μεγάλη πίεση που άσκησε η Ένωση καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Μένει να δούμε αν θα συνεχίσει σε ανάλογους ρυθμούς ο Κύπριος, ο οποίος φαίνεται να έχει ενσωματωθεί πλήρως στη νέα του ομάδα και στις απαιτήσεις που έχει ο προπονητής του από εκείνον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ