Μπλέ και ο Νέμετς- Ποιο είναι το τανκ από τη Σλοβακία; (pics-video)

Από: Μαρίνα Σταύρου

Ένα θωρηκτό από τη Σλοβακία για την επιθετική της γραμμή, με 37 διεθνείς συμμετοχές και 12 γκολ θα αποκτήσει η Πάφος FC κάτι που γράψαμε κατά κόρον τις τελευταίες ημέρες. 

Ο λόγος για τον 33χρονο Άνταμ Νέμετς εν ενεργεία διεθνή με τη Εθνική Σλοβακίας ο οποίος φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα με το εθνόσημο το 2006 ο οποίος αναμένεται να περάσει από τα απαραίτητα ιατρικά τεστ και αύριο να υπογράψει.

Στο παρελθόν αγωνίστηκε σε μεγάλες ομάδες όπως η Καιζερσλάουτερν, η Βίλεμ και η Γκενκ.

Πριν περάσει ένα διάστημα και από την Αμερική όπου αγωνίστηκε με τα χρώματα της New York City FC κατέγραψε την πιο σημαντική και σταθερή πορεία της επαγγελματικής του καριέρας στην Γερμανία όπου με τη φανέλα των Ούνιον (2012-2015) και Καϊζερσλαουτερν (2009-2011) μέτρησε 120 συμμετοχές και 25 γκολ (14 και 9 αντίστοιχα).

Τελευταία του ομάδα ήταν η Δυναμό Βουκουρεστίου στην οποία αγωνίστηκε τα τελευταία δυο χρόνια έχοντας δυο γεμάτες χρονιές με 57 συμμετοχές και 17 γκολ.

Ο Νέμετς θεωρείται παίκτης περιοχής, παίζει και με τα δυο πόδια και θεωρείται ιδιαίτερα επικίνδυνος στο ψηλό παιχνίδι αφού έχει ύψος 190 εκατοστά.

Σημαντικό ρόλο για την μεταγραφή του εκτός από την προοπτική της Πάφου έπαιξε και η σύζυγός του MISS UNIVERSE 2016, Σουζάνα Κολάροβα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ: 

https://www.youtube.com/watch?v=1ryFtGUkC0Y