Η Κολάροβα φέρνει τον Νέμετς στην Πάφο- Όλο το παρασκήνιο και τα Ρουμάνικα δημοσιεύματα

Από: Μαρίνα Σταύρου

Στην Κύπρο και συγκεκριμένα στην Πάφος FC φαίνεται πως θα συνεχίσει την καριέρα του ο Σλοβάκος διεθνής επιθετικός Άνταμ Νέμετς όπως είχαμε γράψει από τις 8 Ιουλίου (Ένας Σλοβάκος διεθνής σαν τανκ για την ΠΑΦΟΣ FC (5 Video & Who is who).

Τα Ρουμάνικα Μέσα Ενημέρωσης που ασχολούνται με το ρεπορτάζ της Δυναμό, πρώην ομάδας του Νέμετς κάνουν εκτενείς αναφορές στην επιθυμία της συζύγου του, Miss Universe 2016, Zuzana Kollárova να συνεχίσει ο σύζυγός της σε ομάδα εκτός Ρουμανίας.

Λόγω αυτού του δεδομένου της επιθυμίας της πανέμορφης κυρίας Νέμετς το δημοσίευμα κάνει αναφορά και σε πρόταση που ο σύζυγός της απέρριψε από την Στεάουα Βουκουρεστίου (FCSB) έναντι €20.000 τον μήνα αντί €11.000 που έπαιρνε μέχρι πέρυσι (+ €200.000 για την μεταγραφή) για να αναζητήσει τον επόμενο του ποδοσφαιρικό σταθμό αλλού.

Στις σχετικές δηλώσεις στις αθλητικές ιστοσελίδες digisport.ro και prosport.ro φαίνεται να προέβη ο μάνατζερ του παίκτη Karol Csont ο οποίος ανέφερε μάλιστα πως ο παίκτης εντός των επόμενων 2-3 ημερών θα δώσει την τελική του απάντηση.

Τα άρθρα μεταξύ άλλων αναφέρονται στα πρόσφατα αποκτήματα της Πάφου FC, Λουλίνια και Πολίτσι ενώ αναφέρονται και στο πρόγραμμα της ομάδας της Πάφου στο πρωτάθλημα που ξεκινάει το επόμενο Σαββατοκυρίακο.

Μέχρι το Σαββατοκυρίακο θα ξέρουμε!!!