Αναλυτικά οι δηλώσεις των Μπάσιτς και Αυγουστή

Από: Γιώργος Γεωργίου

Διαβάστε τι δήλωσαν στην συνέντευξή τύπου μετά το παιχνίδι της Πάφου με τον Απόλλωνα ο βοηθός προπονητής των γηπεδούχων Ζλάτκο Μπάσιτς και ο προπονητής της ομάδας της Λεμεσού Σωφρόνης Αυγουστή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Ζλάτκο Μπάσιτς:

«Καλησπέρα. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με τον τρόπο που αγωνιστήκαμε στο σημερινό παιχνίδι. Τόσο στο σημερινό όσο και στα προηγούμενα παιχνίδια είχαμε πολύ καλή απόδοση. Ελπίζουμε σε όμοιες εμφανίσεις και στον νέο χρόνο. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε κάποια προβλήματα καθώς γνωρίζαμε την ποιότητα που έχει ο αντίπαλος κυρίως στο επιθετικό κομμάτι, έπρεπε να έχουμε αμυντικούς προσανατολισμούς και χάσαμε αρκετές διεκδικήσεις κυρίως στο πρώτο ημίωρο. Είμαστε ευχαριστημένοι με τον τρόπο που αντέδρασαν οι παίκτες μας στο β’ μέρος, μειώσαμε τα λάθη και καταφέραμε να δημιουργήσουμε πολύ καλές ευκαιρίες.  Έχουμε κάποιες μέρες να ξεκουραστούμε μέσα στις διακοπές και  να  επιστρέψουμε την επόμενη χρονιά πιο φρέσκοι.»

Σωφρόνης Αυγουστή:

«Καλησπέρα. Θέλω καταρχάς να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο καλή χρονιά και καλά Χριστούγεννα. Δεν κλείσαμε με τον καλύτερο τρόπο την φετινή χρονιά, όμως με την νέα χρονιά όταν η ομάδα θα είναι πιο ξεκούραστη και οι παίκτες θα επιστρέψουν χωρίς κάποιο πρόβλημα θα ξεκινήσουμε την δική μας αντεπίθεση. Στο σημερινό παιχνίδι είχαμε δύο όψεις. Ένα πρώτο ημίχρονο που ήταν μοιρασμένο, προηγηθήκαμε στο σκορ και αυτό θα μας έδινε περισσότερους χώρους. Ξέραμε ότι ο αντίπαλος θέλει να μας χτυπήσει στην κόντρα και δυστυχώς δεχθήκαμε γρήγορα την ισοφάριση. Στο δεύτερο μέρος από ένα σημείο και μετά το παιχνίδι ξέφυγε, πήρε ένα τρελό ρυθμό, οι δύο ομάδες ήθελαν την νίκη. Μπορούσε η Πάφος να σκοράρει καθώς είχε πιο κλασσικές ευκαιρίες, μπορούσαμε και εμείς να σκοράρουμε. Τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε, να δούμε τι χρειάζεται η ομάδα για να την φρεσκάρουμε στην νέα χρονιά. Καλή συνέχεια στην Πάφο, όλοι ξέρουμε πόσο δύσκολα πέρασαν οι μεγάλες ομάδες εδώ.»