Σύνδεσμος διαιτητών Πετόσφαιρας και PafosPress συνεχίζουν μαζί

Από: Μαρίνα Σταύρου

Άριστη και αγαστή είναι η συνεργασία της ιστοσελίδας μας μαζί με τον Σύνδεσμο Διαιτητών Πετόσφαιρας του οποίου είμαστε Χορηγοί τα τελευταία τρία χρόνια.

Η συνεργασία μας ξεκίνησε το 2021 και ήδη διανύει τρία χρόνια ενώ πρόσφατα η συνεργασία αυτή ανανεώθηκε για άλλα δυο χρόνια.

Ως διεύθυνση των ιστοσελίδων PafosPress και AthlitikaPress είμαστε πολύ περήφανοι που στην αρχή αυτής της κοινής πορείας πήραμε την απόφαση να στηρίξουμε την προσπάθεια του Συνδέσμου Διαιτητών Πετόσφαιρας Παγκύπρια γιατί όπως απέδειξε η ιστορία ήταν για μας μια πολύ επωφελής και τιμητική συνεργασία.

Τόσο στους πρόσφατους τελικούς Κυπέλλου, ανδρών και γυναικών, που διεξήχθησαν στην Πάφο και ήταν και τηλεοπτική όσο και καθόλη τη διάρκεια των πρωταθλημάτων ανδρών, γυναικών και αναπτυξιακών (Κ18, Κ16 και Κ14) αλλά και των σχολικών πρωταθλημάτων αγοριών και κοριτσιών, το λογότυπό μας …”παίζει” παντού σε όλη την Κύπρο.

Το ήθος, η εντιμότητα, η σοβαρότητα και η αξιοπιστία του προέδρου Χρίστου Μαϊφόσιη και του Διοικητικού του Συμβουλίου αλλά και των διαιτητών στο σύνολό τους όχι μόνο τιμούν τα Μέσα μας αλλά αποδείχθηκαν και κομβικά στο να είναι οι ιστοσελίδες μας παγκύπρια αναγνωρίσιμες στον κόσμο της πετόσφαιρας και του αθλητισμού ευρύτερα.