Θύρα 5: “Πάμε σαν άλλοτε.. πάμε να γράψουμε ιστορία”

Από: Γιώργος Γεωργίου

Σειρά εκδηλώσεων προγραμματίζει εντός του μήνα που διανύουμε ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Θύρας 5, ενόψει και του μεγάλου τελικού Κυπέλλου ανάμεσα στην Πάφος FC και την Ομόνοια Λευκωσίας.

Διαβάστε λεπτομέρειες στην ανακοίνωση των οργανωμένων φίλων της Πάφου:

Καλησπέρα περήφανοι Παφίτες!

Μήνας ανεπανάληπτος μπήκε σήμερα για εμάς, την επαρχία μας και για την αγαπημένη μας ομάδα, καθώς αναμένεται να ζήσουμε πολλά όμορφα γεγονότα, που είναι βέβαιο ότι θα τα θυμόμαστε για μια ζωή.

Τα όνειρα όπως λένε είναι για να πραγματοποιούνται και ήρθε λοιπόν και για εμάς η στιγμή, μέσω της αγαπημένης μας ομάδας, να ζήσουμε κάποια απ’ αυτά και να φέρουμε επιτέλους στην επαρχία μας την κούπα του Κυπέλλου, κάτι που θα αλλάξει οριστικά και την ροή της ιστορίας μας.

Η σεζόν που θα σηκώσουμε το πρώτο τρόπαιο στην ιστορία μας έφθασε την κατάλληλη στιγμή, καθώς στην φετινή χρονιά ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Θύρας 5 κλείνει 20 χρόνια ζωής, περηφάνιας και αμέτρητων αγώνων σε όλα τα πέταλλα ολόκληρης της Κύπρου. ~5~

Με αφορμή το γεγονός αυτό, αλλά φυσικά τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου που είναι προγραμματισμένος για της 18 Μαΐου (ημέρα Σάββατο), ο Συ.Φι. Θύρας 5 διοργανώνει σειρά εκδηλώσεων που μοναδικό στόχο έχουν την συσπείρωση του κόσμου αλλά και το “μπουστάρισμα” της ομάδας μας.

Οι εκδηλώσεις του Συ.Φι. Θύρας 5 εντός του μήνα Μαΐου:

(1)🔵⚪️Την Δευτέρα 13 Μαΐου είναι προγραμματισμένη η Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Φιλάθλων Θύρας 5, στην οποία κύριο θέμα συζήτησης θα είναι ο προγραμματισμός μας για τον τελικό Κυπέλλου. Η συνέλευση είναι ορισμένη να πραγματοποιηθεί στο οίκημα μας.

(2)⚪️🔵Την Τετάρτη 15 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί το μεγάλο Pre-Game του τελικού, στο οποίο θα γιορτάσουμε και τα 20 χρόνια ζωής της Θύρας 5. Λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές εντός των επόμενων ημερών.

(3)🔵⚪️Παρασκευή 17 Μαΐου (παραμονή του μεγάλου τελικού) θα πραγματοποιηθεί στον χώρο στάθμευσης του σταδίου “Στέλιος Κυριακίδης” ανοιχτό πάρτι για τους φιλάθλους μας από νωρίς το μεσημέρι. Στόχος μας είναι με κάθε τρόπο να “φορτίσουμε μπαταρίες” για το ιστορικό παιχνίδι της ομάδας μας στον τελικό. Ταυτόχρονα, θα μαζευτούμε στις 18:00 (σε χώρο που θα ανακοινωθεί σε μεταγενέστερο στάδιο) για να “ντομπάρουμε” την αποστολή της ομάδας μας κατά την αναχώρηση της από την επαρχία μας!

Οπαδικό κίνημα χωρις κοντά τον κόσμο του δεν είναι ισχυρό. Ήρθε η ώρα η δίκη μας, του απανταχού Παφίτη να δείξει τι αξίζει και το μεγαλείο του. ΠΑΜΕ σαν άλλοτε, ΠΑΜΕ να γράψουμε ΙΣΤΟΡΙΑ…!