Tώρα είναι η… ώρα του κόσμου της Πάφου… Γίνεται ΚΑΜΙΝΙ το “Στέλιος Κυριακίδης”!

Από: Γιώργος Γεωργίου

Μπροστά στο ματς της χρονιάς βρίσκεται η Πάφος FC, καθώς την ερχόμενη Τετάρτη (10/4) θα υποδεχθεί στο στάδιο “Στέλιος Κυριακίδης” για τα πλαίσια του πρώτου ημιτελικού του Κυπέλλου την ομάδα του Απόλλωνα Λεμεσού.

Έτοιμη να γράψει ιστορία είναι η ΠΑΦΙΤΙΚΗ ομάδα και να πάρει για πρώτη φορά στην ιστορία της την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό του θεσμού.

Για να γίνει κάτι τέτοιο ωστόσο, θα πρέπει πρώτα η Πάφος να βάλει τις βάσεις πρόκρισης από το εντός έδρας παιχνίδι της Τετάρτης και στην συνέχεια να τελειώσει την.. δουλειά στη Λεμεσό την επόνεμη εβδομάδα.

Στο παιχνίδι του “Στέλιος Κυριακίδης” η ομάδα της επαρχίας μας θα χρειαστεί την βοήθεια του φίλαθλου κοινού της Πάφου και γι’ αυτό τον λόγο κάνει κάλεσμα στους φίλους της ομάδας, όπως γεμίσουν τις κερκίδες, ούτως ώστε να σπρώξουν τους ποδοσφαιριστές του Κάρλος Καρσέδο προς το θετικό αποτέλεσμα.

Κάτι που αναμένεται να γίνει, καθώς τις τελευταίες ημέρες υπάρχει έντονη κινητικότητα εντός της Πάφου για το παιχνίδι της Τετάρτης και το “Παφιακό” στάδιο αναμένεται να θυμίζει ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί!