Β’ Κατηγορία: Ματς “φωτιά” με φόντο την παραμονή για ΕΝΑΔ και Ακρίτα!

Από: Γιώργος Γεωργίου

Συνεχίζεται το Σάββατο 6 Απριλίου το πρωτάθλημα του Β’ Ομίλου της Β’ Κατηγορίας, με την “μάχη” για αποφυγή του υποβιβασμού να φουντώνει όσο πλησιάζουμε στο τέλος της σεζόν.

Ο Ακρίτας Χλώρακας έχει εντός έδρας παιχνίδι, καθώς θα κληθεί να υποδεχθεί στο Κοινοτικό Στάδιο Χλώρακας τον ουραγό της βαθμολογίας Ερμή Αραδίππου. Η ομάδα του Ντένι Λακτιόνοβ θέλει πάση θυσία το τρίποντο για να μείνει εκτός της ζώνης του υποβιβασμού.

Eκτός έδρας αναμέτρηση έχει η ΕΝΑΔ Πόλης Χρυσοχούς καθώς θα αντιμετωπίσει στο Γήπεδο “Κερύνεια-Επιστροφή” την ΠΑΕΕΚ. Η νίκη την περασμένη εβδομάδα για την ομάδα του Κώστα Σωκράτους έδωσε το δικαίωμα στην ΕΝΑΔ να μειώσει την διαφορά της από την έξοδο από την ζώνη του υποβιβασμού και τον Ακρίτα στον ένα βαθμό. Η σημερινή αντίπαλος της ομάδα της ΠΑΕΕΚ, μπορεί να είναι αδιάφορη βαθμολογικά, ωστόσο πάντα θεωρείται επικίνδυνη.

Για τον Α’ Όμιλος, η Πέγεια θα υποδεχθεί στο Στάδιο της την ομάδα της Αγίας Νάπας. Ο αγώνας είναι βαθμολογικά αδιάφορος, με τους ΠΕΓΕΙΩΤΕΣ να θέλουν το τρίποντο που θα τους επαναφέρει στα θετικά αποτελέσματα.

Οι αγώνες είναι ορισμένοι να αρχίσουν στις 16:30.