Ανακοίνωση του Παφιακού για τον τελικό Κύπελλου.. Πολύ λίγα εισιτήρια στους φίλους του

Από: Γιώργος Γεωργίου

Ανακοίνωση εξέδωσε η ομάδα του Kuutio Homes Παφιακού σχετικά με τον τελικό Κυπέλλου της ερχόμενης Παρασκευής και τα εισιτήρια που θα πάρουν οι φίλοι της ομάδας.

Διαβάστε λεπτομέρειες στην ανακοίνωση:

Το ΔΣ του Kuutio Homes Παφιακού με αφορμή τον επικείμενο τελικό Κυπέλλου ανάμεσα στην ομάδα μας και την Ομόνοια που θα διεξαχθεί την προσεχή Παρασκευή 5 Απριλίου στην Πάφο στην Κλειστή Αίθουσα Αφροδίτη επιθυμεί να αναφέρει τα ακόλουθα:

1. Ο τελικός αριθμός εισιτηρίων που θα διατεθεί στην ομάδα μας από την Ομοσπονδία Πετόσφαιρας, μετά από αρκετές διαβουλεύσεις και σύσκεψη που προηγήθηκε με την Αστυνομία είναι μόλις 200 ενώ αρχικά η σκέψη ήταν για 150. 200 εισιτήρια θα διατεθούν και για την Ομόνοια.

2. Τα εισιτήρια αυτά θα βρίσκονται στα χέρια της ομάδας μας αύριο Πέμπτη και θα διατεθούν με αυστηρή σειρά προτεραιότητας στους φιλάθλους αρχικά που έχουν εισιτήρια διαρκείας και ακολούθως όσα μείνουν, αν μείνουν, στο κοινό.

3. Το κόστος του εισιτηρίου του τελικού είναι στα €20 μαζί με μια αναμνηστική φανέλα της ομάδας μας

Προσπάθεια του Παφιακού είναι να αυξηθεί ο αριθμός και προς αυτή την κατεύθυνση έχουμε προτείνει μια σειρά από εισηγήσεις μέχρι και την επιτήρηση από πλευράς μας της κερκίδας του Παφιακού, κάτι που έπραξε και η φιλοξενούμενη ομάδα. Αναμένουμε αν θα υπάρξει οποιαδήποτε διαφοροποίηση και θα επανέλθουμε.

Αυτή τη στιγμή καταβάλλετται επίσης προσπάθεια, οι ανήλικοι, ειδικά τα παιδιά της ακαδημίας μας να μπορέσουν να εισέλθουν στο γήπεδο να παρακολουθήσουν αυτή την γιορτή του Βόλεϊ και να μην περιληφθούν στον αριθμό των όσων δικαιούχων μπορούν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι, κάτι που μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει αποδεκτό από την Αστυνομία.

Γραφείο Τύπου Kuutio Homes Παφιακός