Βήμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Κυπέλλου για τον Παφιακό μέσα στο “Λευκόθεο”!

Από: Γιώργος Γεωργίου

Για τα πλάισια της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Α’ Κατηγορίας Βόλεϊ Ανδρών, ο Kuutio Homes Παφιακός πέρασε νικηφόρα από το “Λευκόθεο” το βράδυ της Δευτέρας, κερδίζοντας εκεί τον ΑΠΟΕΛ με 3-1 στα σετ!

Η ομάδα της Πάφου πλέον έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού, καθώς στον επαναληπτικό της ερχόμενης Παρασκευής που θα διεξαχθεί στην επαρχία μας και συγκεκριμένα στο κλειστό “Αφροδίτη”, θα χρειαστεί νίκη με οποιοδήποτε σκορ ή ακόμη και ήττα με 3-2 στα σετ.

Το βράδυ της Δευτέρας στο “Λευκόθεο”, ο Παφιακός μπήκε αποφασισμένος και ψυχικά έτομος για να πάρει τη νίκη και το κατάφερε αρχικά κερδίζοντας τα πρώτα δύο σετ με 17-25 και 16-25.

Στο τρίτο σετ η ομάδα της Λευκωσίας αντέδρασε, επικρατώντας δύσκολα με 25-23.

Στο τέταρτο και όπως αποδείχθηκε τελευταίο σετ, οι ΠΑΦΙΤΕΣ με σκορ 17-25 σετ κατάφεραν να τελειώσουν τον αγώνα και ταυτόχρονα να κάνουν το πρώτο βήμα για πρόκριση στην ημιτελική φάση του θεσμού.

ΑΠΟΕΛ (Μ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ):¨Delgado, Cherkasov, Zubkov, Gorbatov, Φ. Χρυσοστόμου, Akande – Λίμπερο: Στ. Χρυσοστόμου – Αλλαγές: Kαλλής, Φαούτας, Ελευθερίου.

Kuutio Homes ΠΑΦΙΑΚΟΣ (B. RADULOVIC): Dolgopolov, Aυγ. Σαββίδης, Προδρόμου, Krikun, Σκορδής, Mosquera – Λίμπερο 1: Αντωνίου, Λίμπερο 2: Στ. Σαββιδης -Αλλαγές: Tζουμάκας, Σωκράτους.