Ήττα για τον Παφιακό και πρωταθλήτρια για 8η φορά η Ομόνοια Λευκωσίας! (εικ)

Από: Γιώργος Γεωργίου

Σε ένα παιχνίδι γεμάτο με ένταση και πάθος από τους πετοσφαιριστές των δύο ομάδων, η Ομόνοια Λευκωσίας πήρε τη νίκη στον δεύτερο τελικό του πρωταθλήματος Βόλεϊ Ανδρών Α’ Κατηγορίας, κερδίζοντας στο κλειστό “Αφροδίτη” τον Kuutio Homes Παφιακό με 3-0 σετ.

Με 4-0 συνολικά στις νίκες έναντι του Παφιακού, η Ομόνοια κατάκτησε το 8ο της πρωτάθλημα στην ιστορία της, αφήνοντας την ομάδα της Πάφου στην δεύτερη θέση.

Στο πρώτο σετ οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ καθ’ όλη την διάρκεια του, με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν στα σημεία με 25-23.

Στο δεύτερο σετ η ομάδα της Πάφου παρότι βρέθηκε αρχικά κατά πολύ πίσω στο σκορ, εντούτοις προσπάθησε με αντεπίθεση διαρκείας να επιστρέψει και τα κατάφερε. Και πάλι νικήτρια αναδείχθηκε ωστόσο η ομάδα του Σάββα Σάββα με σκορ 25-27.

Το τρίτο και τελευταίο όπως αποδείχθηκε σετ ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, μιας και η Ομόνοια με την ψυχολογία πλέον στα ύψη, δεν δυσκολεύτηκε να το κερδίσει με σκορ 25-18 και να κατακτήσει τον τίτλο του πρωταθλητή.

Kuutio Homes ΠΑΦΙΑΚΟΣ (B. RADULOVIC): Tζουμάκας, Αυγ. Σαββίδης, Mosqouera, Dolgopolov, Krikun, Προδρόμου – Λίμπερο 1: Αντωνίου, Λίμπερο 2: Στ. Σαββίδης – Αλλαγές; Σκορδής, Παναγιωτίδης.

ΟΜΟΝΟΙΑ (Σ. ΣΑΒΒΑ): Antipkin, Moalla, Αλεξίου, Eλευθερίου, Dvorranen, Perreira – Λίμπερο 1: Πάπας, Λίμπερο 2: Τουμπή – Αλλαγές¨