Η κριτική όταν χρειάζεται επιβάλλεται… Η επιβράβευση επίσης!

Από: Γιώργος Γεωργίου

Μπορεί κατά καιρούς να κρίναμε και μάλιστα αυστηρά (κάποιες φορές) τον προπονητή της ομάδας της Πάφου Κάρλος Καρσέδο, τόσο για τις επιλογές του όσο και για την αστάθεια που βγάζει στην απόδοση της η ομάδα του, ειδικότερα το τελευταίο διάστημα.

Δεν μπορούμε να “κλείσουμε” τα μάτια ωστόσο στους τομείς που οι “γαλάζιοι” έχουν βελτιωθεί και μάλιστα σημαντικά στα τελευταία παιχνίδια.

Ένας εξ αυτών είναι και οι στημένες φάσεις. Ένας τομέας στον οποίο υστερούσε η ΠΑΦΙΤΙΚΗ ομάδα τόσο στην φετινή σεζόν όσο και σε προηγούμενες, καθώς ενώ δεχόταν πολλές φορές γκολ απ’ αυτές, ταυτόχρονα δεν τις αξιοποιούσε επιθετικά.

Στους τελευταίους τρεις αγώνες αυτό όμως άλλαξε και μάλιστα σε σημαντικό βαθμό, καθώς στα ματς κόντρα σε Ανόρθωση, Εθνικό Άχνας και Οθέλλο, οι “γαλάζιοι” σκόραραν από στημένη φάση!

Την αρχή έκανε ο Ζάιρο στο παιχνίδι στο “Αντώνης Παπαδόπουλος” με την καρφωτή κεφαλία μετά από εκτέλεση κόρνερ, η συνέχεια ήταν εντυπωσιακή με το απευθείας χτύπημα φάουλ του Μποτσκάι απέναντι στον Εθνικό και το “κερασάκι” στην τούρτα έβαλε στο προχθεσινό παιχνίδι απέναντι στον Οθέλλο ο Γκολντάρ, ο οποίος εκμεταλλευόμενος την κομπίνα μετά από κόρνερ άνοιξε το σκορ στο στάδιο “Αμμόχωστος”.