Γιώργος Τζιουμάκας (Παφιακός): “Κίνητρο για εμένα οι τίτλοι”

Από: Γιώργος Γεωργίου

ΣΤην Κύπρο για την ομάδα του Kuutio Homes Παφιακού βρίσκεται εδώ και μερικές ημέρες ο Έλληνας διεθνής διαγώνιος, Γιώργος Τζιουμάκας. Ο Γιώργος ήρθε στην Κύπρο για τον Παφιακό για να ενισχύσει την ομάδα, στην κρίσιμη καμπή των play-offs, με σκοπό να πετύχει τους φετινούς του πρωταγωνιστικούς στόχους.

Ο Έλληνας διεθνής παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη στο Γραφείο Τύπου της ομάδας.

Γιώργο καλώς όρισες στην Πάφο. Ποιες είναι οι πρώτες σου εντυπώσεις από την Κύπρο και την ιστορική ομάδα του Παφιακού;

Σίγουρα οι εντυπώσεις είναι πολύ καλές, η ομάδα είναι οργανωμένη και παρέχει τα πάντα. Εγώ ήρθα εδώ με ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού και αυτό που διαπίστωσα είναι ότι η ομάδα το έχει αντιμετωπίσει με άψογο τρόπο. Μου έκανε εντύπωση η οργάνωση και το ότι οι άνθρωποι του Παφιακού είναι πολύ φιλικοί. Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, δεν έχω μπει ακόμη στο γήπεδο όμως όλα φαίνονται σωστά και επαγγελματικά.

Τι γνωρίζεις για τον Παφιακό;

Έπαιζε στον Παφιακό ένας παλιός μου συμπαίκτης στην Εθνική ομάδα, ο Άκης Ασπιώτης από τον οποίο έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια για την ομάδα. Γνωρίζω ότι ο Παφιακός είναι μια ιστορική ομάδα στην πετόσφαιρα με κατακτήσεις πρωταθλημάτων και κυπέλλων και πλέον αναμένω και γω να γνωρίζω τη δυναμική της ομάδας, τους φιλάθλους και φυσικά να γίνω κομμάτι αυτής της ομάδας.

Πως είναι να έρχεσαι στην Κύπρο, έστω και σε ομάδα με πρωταγωνιστικούς στόχους μετά από το πέρασμά σου από πρωταθλήματα υψηλότερων παραστάσεων όπως αυτό της Ιταλίας; Δημιουργεί αυτό καθόλου άγχος, δεδομένης της χρονικής στιγμής αλλά και του ότι όλοι θα περιμένουν αρκετά απο σένα;

Αυτό ήταν το κίνητρο για μένα, να πάω δηλαδή σε μια ομάδα που να έχει στόχους να διεκδικήσει πρωταθλήματα και κύπελλα. Αυτό για μένα είναι κάτι που θέλω, μια βάση της καριέρας μου που το κοιτάω για να πάω σε ομάδες οπότε και γι’ αυτό αποδέχθηκα την πρόταση του Παφιακού.

Και ένα μήνυμα προς τον κόσμο της ομάδας;

Ευελπιστώ να τους δω σύντομα και να κάνουμε μαζί μεγάλες νίκες.

🔵⚪🏐ΜΟΝΟ ΠΑΦΙΑΚΟΣ #pafiakos#monopafiakos#pafiakosvolleyball