Ώρα “play-offs” για τον Παφιακό… Όλοι δίπλα στο καμάρι της Πάφου!

Από: Γιώργος Γεωργίου

Έχοντας ως παρακαταθήκη το 2-0 στις νίκες απέναντι στην ομάδα της Ανόρθωσης, ο Kuutio Homes Παφιακός μπαίνει “φορτσάτος” στα “play-offs” του πρωταθλήματος Βόλεϊ Ανδρών Α’ Κατηγορίας.

Η ομάδα της Πάφου την Παρασκευή (9/2, 20:00) θα υποδεχθεί στην κλειστή αίουσα την προσφυγική ομάδα, με μοναδικό στόχο να πετύχει την τρίτη κατά σειρά νίκη απέναντι στην Ανόρθωση στην φετινή σεζόν και να φθάσει μία “ανάσα” μακριά από την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του θεσμού.

Για να πετύχει κάτι τέτοιο, ο Παφιακός θα χρειαστεί την υποστήριξη του φίλαθλου κοινού της επαρχίας μας, που επιβάλλεται να δώσει μαζικά το παρών το βράδυ της Παρασκευής στο κλειστό “Αφροδίτη”, ούτως ώστε να δώσει την έξτρα ώθηση στους πετοσφαιριστές του Χόρχε Καννεστράτσι, για να πανηγυρίσει την σημαντικότερη (μέχρι την επόμενη) νίκη στην φετινή σεζόν.

Στις δύο προηγούμενες φορές που οι δύο ομάδες συναντήθηκαν μέσα στην σεζόν, ο Παφιακός επικράτησε για την 7η αγωνιστική στο “Θεμιστόκλειο” με 2-3 σετ και στην 14η αγωνιστική κέρδισε με 3-0 στο κλειστό “Αφροδίτη”.

Η πρόκριση στον μεγάλο τελικό του πρωταθλήματος κρίνεται στις τέσσερις νίκες, με τον Παφιακό να αρχίζει την σειρά από το 2-0 λόγω των νικών του επί της Ανόρθωσης στην κανονική διάρκεια του θεσμού.

Στον άλλο ημιτελικό, η Ομόνοια θα υποδεχθεί την Νέα Σαλαμίνα. Οι “πράσινοι” της Λευκωσίας θα αρχίσουν την σειρά επίσης από το 2-0.