Είναι μόνο ο Καρσέδο το πρόβλημα στην Πάφος FC;;; ΌΧΙ!

Από: Γιώργος Γεωργίου

Η ήττα από την Δόξα αλλά ειδικότερα η εμφάνιση της ομάδας του Καρσέδο σκόρπισε την απογοήτευση στον κόσμο της Πάφος FC.

Οι φίλοι της ομάδας τα “έχουν” κυρίως με τον προπονητή, ο οποίος κατά την γνώμη τους δεν αξιοποιεί το ακριβοπληρωμένο ρόστερ που έχει στην διάθεση του.

Κατά γενική ομολογία η Πάφος επί Κάρλος Καρσέδο δεν προσδίδει την απαραίτητη σταθερότητα στις εμφανίσεις της, δυσκολεύεται στην δημιουργία φάσεων αλλά μοιάζει και προβλέψιμη για τους αντιπάλους της.

Παρ’ όλα τα αρνητικά του Ισπανού όμως, οι ποδοσφαιριστές είναι αυτοί που αγωνίζονται και κατά την άποψη μου φέρουν μεγάλη ευθύνη. Όταν δεν μπορείς να δημιουργήσεις μία ευκαιρία απέναντι στην τελευταία της βαθμολογίας Δόξα Κατωκοπιάς, τότε ναι υπάρχει πρόβλημα και μάλιστα σοβαρό. Δεν γίνεται παίκτες με τόσο υψηλά συμβόλαια και “πλούσια” βιογραφικά να μην μπορούν να κάνουν τα αυτονόητα.

Τέλος, την μεγαλύτερη ευθύνη φέρουν (γνώμη μου) οι επενδυτές της ομάδας και κατ’ επέκταση η διοίκηση. Η “γύμνια” της Πάφου στην επίθεση είναι ευδιάκριτη εδώ και αρκετό καιρό και παρ’ όλα αυτά ακόμη και τώρα δεν έχει γίνει προσθήκη επιθετικογενή ποδοσφαιριστή. Να σημειώσουμε ότι τεράστιες ευθύνες βαραίνουν επίσης τους “σκάουτερς” και την ομάδα προγραμματισμού, οι οποίοι απέτυχαν παταγωδώς στις μεταγραφές και τον σχεδιασμό το περασμένο καλοκαίρι.

Όλα τα πιο πάνω “πληρώνει” στην φετινή σεζόν η Πάφος FC, που δείχνει αυτή την στιγμή ανήμπορη να κάνει πρωταθλητισμό, με το ενδεχόμενο ακόμη μίας αποτυχημένης σεζόν να είναι αρκετά μεγάλο.