ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Στην Περιστερώνα ο Βραζιλιάνος διεθνής Μαρσίνιο για την Πάφο FC

Από: Μαρίνα Σταύρου

Από την κερκίδα της Πάφος FC παρακολουθεί τον σημερινό αγώνα ανάμεσα στην Πάφο και την Δόξα Κατωκοπιάς ο Βραζιλιάνος διεθνής δεξίος μπάκ ποδοσφαιριστής Márcio Almeida de Oliveira γνωστός στο ευρύ κοινό ως Marcinho.

Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής είχε προπέρυσι, ενάμιση χρόνο πριν ανακοινωθεί ως μεταγγραφή από την Πάφο FC στις 25 Ιουνίου 2022 αν και στην συνέχεια η μεταγγραφή “χάλασε” με τον 26χρονο τότε Βραζιλιάνο να παραχωρείται με την μορφή δανεισμού στην Bahia Βραζιλίας .

Σήμερα η παρουσία του Μαρσίνιο στο παιχνίδι με τη Δόξα εκτός έδρας δείχνει ουσιαστικά ότι ο ταλαντούχος μπακ λογικά θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες από την ομάδα μας.

Διαβάστε την ανακοίνωση της Πάφος FC του 2022 σε σχέση με την σύναψη της συμφωνίας ανάμεσα στις δυο πλευρές και τα αναλυτικά στοιχεία του ποδοσφαιριστή.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 2022

(GR) Πάφος, 25 Ιουνίου 2022 – Η ΠΑΦΟΣ FC ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνή Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή Márcio Almeida de Oliveira (Marcinho).

Ο Marcinho είναι 26 ετών (16/05/1996) και αγωνίζεται στο δεξί άκρο της άμυνας αλλά μπορεί να αναπτυχθεί και στην δεξιά πτέρυγα της επίθεσης. Ξεκίνησε την καριέρα του στα τμήματα υποδομής της Botafogo φτάνοντας μόλις στα 19 του στην Α’ ομάδα του συλλόγου. Με τα χρώματα της Botafogo κατέκτησε το 2018 το Campeonato Carioca. Επόμενος του σταθμός η επίσης Βραζιλιάνικη Athletico Paranaense με την οποία κατέκτησε το Copa Sudamericana.

Είναι μέλος της Εθνικής ομάδας ανδρών της Βραζιλίας, λαμβάνοντας μέρος στις επίσημες προπονήσεις της ομάδας, ενώ κλήθηκε να αγωνιστεί σε 4 φιλικούς αγώνες της Seleção, όντας ο αντικαταστάτης του Dani Alves, μαζί με αστέρια του παγκοσμίου ποδοσφαίρου όπως οι Neymar Jr, Vinicius Junior, Casemiro, P.Coutinho και άλλους παγκόσμιας φήμης διεθνείς με τη φανέλα της Εθνικής Βραζιλίας.

Είναι η πρώτη φορά στο Κυπριακό ποδόσφαιρο που εν ενεργεία Βραζιλιάνος διεθνής εντάσσεται στο πρωτάθλημα!

🤝 Καλωσορίζουμε το Marcinho στη μεγάλη οικογένεια της ΠΑΦΟΣ FC και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία