Γ’ Κατηγορία: Ήττα στο φινάλε για την Γεροσκήπου FC

Από: Γιώργος Γεωργίου

Με το “αριστερό” άρχισε τις υποχρεώσεις της στο νέο έτος η Γεροσκήπου FC, καθώς ηττήθηκε στο Κοινοτικό Στάδιο Κοτσιάτη με 3-2 από τον Κέδρο Αγίας Μαρίνας Σκυλλούρας, σε παιχνίδι που αφορούσε την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος Γ΄Κατηγορίας.

Εφιαλτικά ήταν τα πρώτα τριάντα λεπτά στον αγώνα για τους φιλοξενούμενους, καθώς η ομάδα του Κέδρου κατάφερε να προηγείται με 2-0 στο 24ο λεπτό. Αρχικά το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους ο Μουλλωτός, για να πετύχει το 2-0 ο Σουλεϋμαν.

Η αντίδραση της Γεροσκήπου ήρθε στο 36ο λεπτό, στο οποίο ο Αχιλλέας Μιχαήλ μείωσε σε 2-1, το οποίο ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τους φιλοξενούμενους, καθώς στο 54′ κατάφεραν να ισοφαρίσουν ΣΕ 2-2 με το γκολ του Μαζιλού.

Στην συνέχεια η Γεροσκήπου πίεσε για το γκολ της ανατροπής, όμως η ομάδα του Κέδρου ήταν αυτή που κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίκτυα για τρίτη φορά, με τον Μουλλωτό να πετυγχαίνει το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο ματς και να διαμορφώνει το τελικό 3-2.

Η νέα ήττα αφήνει την Γεροσκήπου στην 9η θέση της βαθμολογίας με 19 βαθμούς.