Ήρθαν, είδαν και έφυγαν… (βράδυ) οι επενδυτές της Γεροσκήπου!

Από: Γιώργος Γεωργίου

Σημαντική εξέλιξη προκύπτει στα διοικητικά της Γεροσκήπου FC, καθώς όπως ανακοίνωσε το γκρουπ των Ουκρανών επενδυτών αποχωρεί από την διοίκηση της ομάδας.

Διαβάστε την σχετική ανακοίνωση:

✅✅✅. Αφήνουμε πίσω μας καλά αποτελέσματα.

🔹 Η ομάδα επενδυτών της FC Γεροσκήπου ανακοινώνει τη λήξη της συνεργασίας με το Σωματείο Διοικητικών Συμβούλων της FC Γεροσκήπου.

🔹 Κατά τη διάρκεια της εργασίας και της συνεργασίας μας πετύχαμε εξαιρετικά αποτελέσματα.

🔹Δεν ντρεπόμαστε για το σπουδαίο έργο που επιτελέστηκε.

🔹 Πρόκειται για τη στήριξη και τη χρηματοδότηση της κύριας ομάδας και της Κ-19 κατά τις δύο τελευταίες ποδοσφαιρικές περιόδους.

🔹 Η ανάπτυξη της αθλητικής διαχείρισης της ομάδας και η ενίσχυση της προόδου των νεαρών ποδοσφαιριστών.

🔹 Η ομάδα της Γεροσκήπου αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στην τέταρτη κατηγορία και κέρδισε το δικαίωμα να εκπροσωπήσει το σωματείο μας στην τρίτη κατηγορία του κυπριακού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου.

🔹 Το σωματείο μας έγινε σεβαστό στην κυπριακή ποδοσφαιρική κοινότητα και οι αντίπαλες ομάδες άρχισαν να συντονίζονται για να μας αντιμετωπίσουν σαν να ήμασταν εμείς οι πρωταθλητές.

🔹 Μέσα από τις επιτυχίες μας, τη δημιουργία και την πρόοδο των πηγών πληροφόρησης, ενισχύθηκε η πτυχή της ανάπτυξης της εικόνας του σωματείου και της πόλης της Γεροσκήπου στο σύνολό της.

🔹 Αφήνουμε την ομάδα στην τρίτη κατηγορία, στη ζώνη ασφαλείας από τον υποβιβασμό.

🔹 Με συγκεκριμένο βαθμολογικό αποτύπωμα, στη μέση του βαθμολογικού πίνακα και με πιθανότητες να φτάσει στη δεύτερη κατηγορία.

🔹 Ευχαριστούμε όλους για τη συνεργασία. Όλους όσοι ήταν δίπλα μας σε αυτή τη μεγάλη στιγμή.

🔹 Τους ποδοσφαιριστές των σεζόν 2022-2023 και 2023-2024, τους προπονητές, τους μάνατζερ, το προσωπικό του γηπέδου, τους εκπροσώπους του Διοικητικού Συμβουλίου και φυσικά τους φιλάθλους μας.

🔹 Σας ευχαριστούμε για μια ανεκτίμητη και ικανοποιητική εμπειρία.

🔹 Σας ευχόμαστε καλή τύχη και υγεία στη ζωή και το αθλητικό σας ταξίδι.

ℹ️ P.S. Αναλυτικά, οι λόγοι και οι λεπτομέρειες της απόφασής μας αργότερα ….