Η Πάφος που έγινε ξαφνικά… Ρεάλ Μαδρίτης

Από: Γιώργος Γεωργίου

To νικηφόρο σερί των πέντε αγώνων “έσπασε” χθες για την Πάφος FC, καθώς ηττήθηκε από την Καρμιώτισσα Πολεμιδιών στο παιχνίδι της πρεμιέρας του Β’ γύρου του πρωταθλήματος Cyta.

Η ΠΑΦΙΤΙΚΗ ομάδα σε διάστημα μερικών λεπτών δέχθηκε δύο τέρματα στο πρώτο ημίχρονο και οι ποδοσφαιριστές της εμφανώς επηρεασμένοι δεν κατάφεραν ποτέ να βγάλουν αντίδραση με αποτέλεσμα να δεχθούν την τρίτη τους ήττα στο φετινό πρωτάθλημα.

Δυστυχώς, για ακόμη μία φορά μετά από ήττα της Πάφος FC αναγκαζόμαστε να γίνουμε μάρτυρες αστείων κατά την άποψη μου σχολίων από μερίδα του κόσμου.

Η καταστροφολογία, τα “παραμύθια” και οι “κουβέντες του καφενέ” δεν βοηθούν σε τίποτα, παρά μόνο κάνουν το έργο της ομάδας του Καρσέδο ακόμα πιο δύσκολη.

Καλό είναι οι φιλάθλοι της Πάφου που δημιουργούν ακραία σενάρια στο μυαλό τους απλά επειδή η ομάδα τους “τόλμησε” να ηττηθεί, να “κάτσουν την μάππα χαμαί” (η γνωστή κυπριακή παροιμία ταιριάζει απόλυτα στην περίπτωση) και να αντιληφθούν ότι η Πάφος FC δεν έγινε ξαφνικά η Ρεάλ Μαδρίτης που επιβάλλεται να κερδίζει κάθε εβδομάδα. Στο ποδόσφαιρο και γενικότερα στον αθλητισμό βρίσκονται και οι ήττες, οι οποίες με την σωστή διαχείριση μπορούν να αποδειχθούν πιο χρήσιμες κι από μία απλή νίκη.