Ξανά επεισόδια στο Αμμόχωστος και επίθεση σε οπαδους της Πάφου

Από: Μαρίνα Σταύρου

Επεισόδια σημειώθηκαν για ακόμη μια φορά μετά το πέρας της αναμέτρησης Νέα Σαλαμίνα- Πάφος FC απο Κυριακή (03/12) στο στάδιο Αμμόχωστος στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας τα επεισόδια έγιναν κατά τη διάρκεια της λήξης του αγώνα όταν οι φίλοι της Πάφου δέχθηκαν επίθεση από οπαδούς των ερυθρολεύκων που αποχώρησαν νωρίτερα από το γήπεδο ενώ επίθεεση δέχθηκαν και στο σημείο που οι Παφίτες είχαν σταθμεύσει τα οχήματά τους με την περιορισμένη αστυνομική δύναμη να προσπαθεί ανεπιτυχώς να αποτρέψει τα χειρότερα.

Φίλοι της Πάφος FC, κατά την αποχώρηση τους από το γήπεδο, μετά την καθαρή νίκη της ομάδας τους με 0-2 δέχθηκαν απρόκλητη επίθεση και πετροβολισμό με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημιές σε οχήματα αλλά να υπάρξουν και μικροτραυματισμοί.

Να θυμίσουμε ότι αντίστοιχο ήταν το σκηνικό και στο περυσινό παιχνίδι ανάμεσα στις δυο ομάδες ενώ λίγα εικοσιτετράωρα πριν το παιχνίδι δηλώσεις εκπροσώπων των γηπεδούχων, οι οποίοι έλεγαν “να κοπιάσουν οι φίλοι της Πάφου και να μην ανησυχούν” μάλλον δικαίως ερμηνεύθηκαν από τους φιλοξενούμενους φιλάθλους ως …ειρωνικές όπως αποδεικνύεται στην πράξη από τα αποψινά επεισόδια.