Γ’ Κατηγορία: Ήττα από τον Εθνικό Λατσιών για την Γεροσκήπου FC (εικ)

Από: Γιώργος Γεωργίου

Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι λόγω του έντονου ανέμου που επικρατούσε, η Γεροσκήπου FC δέχθηκε την ήττα στα Βοηθητικά Γήπεδα της Πάφος FC από τον Εθνικό Λατσιών με σκορ 1-3, σε αγώνα που αφορούσε την 9 αγωνιστική του πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας.

Παρότι οι τυπικά γηπεδούχοι ήταν αυτοί που κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με την μακρινή απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ζοάο Πέδρο Φερέιρα στο 7ο λεπτό, εντούτοις στην συνέχεια ο Εθνικός κατάφερε να ανατρέψει τα εις βάρος του δεδομένα πριν την ολοκλήρωση του α’ μέρους.

Η ομάδα των Λατσιών ισοφάρισε αρχικά με την προβολή του Μπερνάντο στο 10ο λεπτό, για να ολοκληρώσει την ανατροπή με το πλασέ του Δημητρίου στο 38′, μετά από ωραία συνεργασία από την δεξιά μεριά. Το 1-2 ήταν αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η Γεροσκήπου προσπάθησε να φθάσει στο γκολ της ισοφάρισης, ωστόσο στις λίγες αλλά σημαντικές ευκαιρίες που δημιούργησε δεν κατάφερε να βρει δίκτυα.

Όσο κυλούσε ο χρόνος, η ποιότητα του ποδοσφαίρου που παιζόταν έπεφτε, με τον Εθνικό να κρατάει με σχετική άνεση το υπέρ του προβάδισμα.

Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να σημειώσουν και τρίτο γκολ στις καθυστερήσεις με τον Λαμπριανίδη να διαμορφώνει το τελικό 1-3.

Με την σημερινή ήττα η Γεροσκήπου υποχώρησε στην 5η θέση της βαθμολογίας, έχοντας 17 βαθμούς.