Παφιακός: Έπεσε η αυλαία του 22ου τουρνουά “Ευάγγελος Φλώρακης” (εικ)

Από: Γιώργος Γεωργίου

Ολοκληρώθηκε χθες βράδυ με μια σεμνή τελετή στη Λέσχη Αξιωματικών Πάφου το 22ο Τουνουά Ευάγγελος Φλωράκης. Στην τελετή που περιελάμβανε τις βραβεύσεις των νικητών αλλά και επίδοση τιμητικών πλακετών στους συμμετέχοντες και τους χορηγούς τιμήθηκε από τον Kuutio Homes Παφιακό η οικογένεια του αείμνηστου αντιστράτηγου Ευάγγελου Φλωράκη, πρώην Αρχηγού της Εθνικής Φρουράς. Την τιμητική πλακέτα παρέδωσε στη σύζυγο του Στρατηγού, Αθηνά Φλωράκη, ο Πρόεδρος του Παφιακού, Άνθιμος Οικονομίδης.

Ο κ. Οικονομίδης στον χαιρετισμό του, στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ανέφερε μεταξύ άλλων πως “για τον Παφιακό είναι ιδιαίτερη χαρά που τιμάει μέσω της διοργάνωσης αυτής έναν αληθινό ήρωα της Κύπρου όπως είναι ο αείμνηστος Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς, Ευάγγελος Φλωράκης. Το τουρνουά μας, είπε, “έχει πλέον καταστεί θεσμός για την κυπριακή πετόσφαιρα και αυτό οφείλεται πρώτα και κύρια στην εμπιστοσύνη που δείχνει η οικογένεια Φλωράκη στον Παφιακό την οποία και ευχαρίστησε εκ μέρους του ΔΣ του σωματείου.”

Χαιρετισμό εκ μέρους της Εθνικής Φρουράς και του Αρχηγού ΓΕΕΦ, απηύθυνε ο συνταγματάρχης Κυριάκος Κυριάκου, Διοικητής του 8ου Συντάγματος ο οποίος είπε πως είναι και χαρά και τιμή για την ΕΦ που λαμβάνει μέρος σε μια τόσο όμορφη και συνάμα συμβολική εκδήλωση για Αρχηγό Φλωράκη.

Στο πλαίσιο της σεμνής τελετής τιμήθηκε επίσης η νικήτρια ομάδα του 22ου τουρνουά Ευάγγελος Φλωράκης, Παφιακός, κύπελλο το οποίο παρέλαβε ο αρχηγός της ομάδας, Αντώνης Αντωνίου από την σύζυγο του Αρχηγού, Αθηνά Φλωράκη. Βραβεύτηκε επίσης η δευτεραθλήτρια ομάδα της Ομόνοιας Λευκωσίας καθώς και οι ομάδες της Ανόρθωσης, της Νέας Σαλαμίνας που συμμετείχαν στο Τουρνουά. Τέλος αναμνηστικά λάβαρα δόθηκαν στη φίλαθλο εταιρεία του ΟΠΑΠ που ήταν χορηγός του τουρνουά καθώς και στον Σύνδεσμο Διαιτητών Πετόσφαιρας.

Το τουρνουά ήταν υπό την αιγίδα του Αρχηγού της ΕΦ Αντιστράτηγου Γεώργιου Τσιτσικώστα και του Δημαρχου Πάφου Φαίδωνα Φαίδωνος ο οποίος παρακολούθησε και τον μεγάλο τελικό ανάμεσα στον Παφιακό και την Ομόνοια.

#pafiakos#pafiakosvolleyball