Β’ Κατηγορία: Ήττα στο “Τσίρειο” για την ΕΝ.Α.Δ Πόλης Χρυσοχούς

Από: Γιώργος Γεωργίου

Την δεύτερη της ήττα στο φετινό πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας γνώρισε το βράδυ της Παρασκευής στο “Τσίρειο” στάδιο η ΕΝ.Α.Δ Πόλης Χρυσοχούς, εκεί όπου ηττήθηκε για τα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής με σκορ 2-0 από την FREEDOM24 ΕΝΥ Διγενή Ύψωνα.

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε ο αγώνας για την ομάδα του Κώστα Καϊάφα, καθώς μόλις στο 6ο λεπτό οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ. Συγκεκριμένα μετά από αδράνεια στην άμυνα της ΕΝ.Α.Δ, ο Kvashuk έφυγε μόνος απέναντι στον Κιουρτζίδη πλασάροντας σωστά για το 1-0.

Στην συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τα λάθη των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων να είναι αλλεπάλληλα. Το 1-0 ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να βρουν τους τρόπους με τους οποίους θα έφθαναν στην ισοφάριση, ωστόσο η ομάδα του Ύψωνα ήταν αυτή που κατάφερε να σκοράρει εκ νέου και να διαμορφώσει το τελικό 2-0.

Συγκεκριμένα μετά από αντεπίθεση των γηπεδούχων, ο Karasauks με ωραίο σουτ πέρασε την μπάλα πάνω από τους Κιουρτζίδη σημειώνοντας το 2-0 στο 69′.

Παρά το 2-0 η ομάδα της Πόλης Χρυσοχούς συνέχισε να ψάχνει το γκολ με το οποίο θα έμπαινε ξανά στην διεκδίκηση βαθμών, ωστόσο οι δύο προσπάθειες του Rodallega για λίγο δεν βρήκαν στόχο, με αποτέλεσμα το 2-0 να παραμείνει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του αγώνα.