Επέστρεψε στον Παφιακό ο Σταμάτης Σαββίδης!

Από: Γιώργος Γεωργίου

Στην ομάδα του Kuutio Homes Παφιακού επέστρεψε ο ταλαντούχος ΠΑΦΙΤΗΣ λίμπερο Σταμάτης Σαββίδης.

Διαβάστε την ανακοίνωση του Παφιακού:

Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της κυπριακής πετόσφαιρας παρουσιάζουμε σήμερα στον Παφιακό. Ο λόγος για τον διεθνή 17χρονο πετοσφαιριστή Σταμάτη Σαββίδη ο οποίος θα αγωνίζεται στη θέση του λίμπερο.

Ο Σταμάτης φέτος θα φοιτήσει στην 3η Λυκείου και ήδη στην καριέρα του έχει πανηγυρίσει ένα super cup ανδρών και μια δεύτερη θέση στο κύπελλο ανδρών. Σε επίπεδο αναπτυξιακών πρωταθλημάτων έχει ένα χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία U16.

Στα μαθητικά πρωταθλήματα πετόσφαιρας ο Σταμάτης Σαββίδης έχει στεφθεί ήδη δυο φορές πρωταθλητής Κύπρου με το Ά Λύκειο Εθνάρχη Μακαρίου Γτο 2021-2022 και το 2022-2023΄ενώ έχει ένα χρυσό και ένα αργυρό μετάλλιο στους Πανελλήνιους αγώνες Λυκείων τις αντίστοιχες χρονιές.

Ο νεαρός διεθνής έχει σημαντικές επιτυχίες και στο Beach Volley αφού κατάφερε στην ηλικία του να καταταγεί τέταρτος στον Κόσμο και δυο φορές στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα χωρών της Κεντρικής Ευρώπης.

Ένα πλούσιο βιογραφικό παρά το νεαρό της ηλικίας του και σίγουρα με προοπτικές για ένα λαμπρό μέλλον στο άθλημα.

Ο Σταμάτης Σαββίδης είναι γιος του Χάρη Σαββίδη, επι σειρά ετών αρχηγού του Παφιακού και ενός από τους πιο ιστορικούς αθλητές του σωματείου μας. Σταμάτη καλωσόρισες στην μεγάλη οικογένεια του Παφιακού, την οικογένεια σου!