ΒΟΜΒΑ: Από την Πάφο FC στην ιστορική Σαμπντόρια ο 16χρονος Γεώργιος Σκάφη

Από: Μαρίνα Σταύρου

Μια τεραστίων διαστάεων μεταγγραφή μόλις ολοκληρώθηκε σήμερα για έναν νεαρό ποδοσφαιριστή της Πάφου, τον διεθνή Γεώργιο Σκάφη.

Ο μόλις 16 ετών Παφίτης ποδοσφαιριστής έβαλε την υπογραφή του και θα συνεχίσει την καριέρα του στην ιστορική Σαμπντόρια. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής ήδη βρίσκεται στη Γένοβα και σήμερα πρόβαρε τη φανέλα της ιστορικής ομάδας η οποία έχει στο παλμαρές της ένα Καμπιονάτο και τέσσερα Κύπελλα Ιταλίας.

Οι “Μπλουτσερκιάτι” παρακολουθούν εδώ και καιρό τον νεαρό διεθνή αμυντικό με τις εθνικές ομάδες Κ17 και Κ19 και παρά το γεγονός ότι ήταν στο στόχαστρο και άλλων ομάδων του εξωτερικού κατάφεραν να αποσπάσουν την υπογραφή του.

Ο Γεώργιος Σκάφη ήδη βρίσκεται στην Ιταλία, έχει εγκατασταθεί στο προπονητικό κέντρο της ομάδας κοντά στο Στάδιο Λουίτζι Φεράρις. Για να ολοκληρωθεί η μεταγγραφή το πράσινο φως έδωσε και ο τεχνικός της ομάδας Αντρέα Πίρλο αφού ασυζητητί ο νεαρός “σέντερ μπακ” αποτελεί επένδυση για το μέλλον για τους Blucerchiati.

Συγχαρητήρια Γεώργιε, για κάποιον που παρακολουθούσε την πορεία σου η σημερινή μεταγγραφή δεν ήταν έκπληξη, ήταν μια απολύτως φυσιολογική εξέλιξη της πίστης, της αφοσίωσής σου και την αγάπης σου για το ποδόσφαιρο. Ο 16χρονος ποδοσφαιριστής να σημειωθεί είναι και άριστος μαθητής. Μέχρι σήμερα φοιτούσε μέχρι στο Λύκειο Έμπας ενώ πλέον θα συνεχίσει το σχολείο στην Γένοβα.