Πατά και πάλι παρκέ η Ανδρική ομάδα του Παφιακού!

Από: Γιώργος Γεωργίου

Σε ρυθμούς προπονήσεων μπαίνει από την ερχόμενη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου η ομάδα Ανδρών του Kuutio Homes Παφιακού.

Διαβάστε την σχετική ενημέρωση της ομάδας της Πάφου:

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Kuutio Homes Παφιακού σε συνεννόηση με τον προπονητή της ομάδας μας, κ. Χόρχε Κανεστράτσι, ενημερώνουν ότι την Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2023 ξεκινάει η προετοιμασία της ανδρικής μας ομάδας με την πρώτη προγραμματισμένη προπόνηση.

Πέραν από το προπονητικό επιτελείο της ομάδας στο Κλειστό γήπεδο Αφροδίτη καλούνται να παρευρεθούν στις 19:00 οι πιο κάτω πετοσφαιριστές με αλφαβητική σειρά ονόματος: Αντώνης Αντωνίου, Αυγουστίνος Παναγιωτίδης, Αυγουστίνος Σαββίδης, Ευριπίδης Καλός, Κωνσταντίνος Σκορδής, Νικόλας Μιχαήλ, Παναγιώτης Γιωργαλλάς, Χρίστος Προδρόμου και Χρίστος Σωκράτους.

Εκτός από τους πιο πάνω αθλητές μας, στην πορεία τις αμέσως επόμενες ημέρες, θα ενσωματωθούν στην προετομασία και οι τέσσερις ξένοι αθλητές που ενεγράφησαν εκ μέρους του Παφιακού στην ΚΟΠΕ για το νέο πρωτάθλημα ενώ θα υπάρξει επιπλέον ακόμη μια προσθήκη ενός Κύπριου πετοσφαιριστή.

Η πρώτη προπόνηση είναι κλειστή για το κοινό και τα ΜΜΕ. Εντός των επόμενων ημερών θα ανακοινωθεί και η πρώτη ανοικτή προπόνηση για τους φίλους της ομάδας καθώς και το πρόγραμμα φιλικών αγώνων στα πλαίσια της προετοιμασίας!

Καλή αρχή σε όλους!

Γραφείο Τύπου Kuutio Homes Παφιακού #pafiakosvolleyball#pafiakos🏐🔵⚪️🇨🇾