Κίνηση/επένδυση της Πάφος FC σε νεαρό Φινλανδό ποδοσφαιριστή!

Από: Γιώργος Γεωργίου

Η επιτυχημένη παρουσία του Όννι Βαλακάρι στην ομάδα της επαρχίας μας έχει “αναγκάσει” την Πάφος FC να έχει στραμμένο το βλέμμα της διαρκώς στην Φινλανδία και συγκεκριμένα στα πρωταθλήματα της χώρας.

Μάλιστα, όπως ενημερώνεται η ιστοσελίδα μας το τμήμα σκάουτινγκ της ΠΑΦΙΤΙΚΗΣ ομάδας έχει κυκλώσει την περίπτωση του 17χρονου Φινλανδού υψηλόσωμου επιθετικού Arvid Lundberg. Πρόκειται για παίκτη που ανήκει στην IFK Mariehamn (Α’ Κατηγορίας) και είναι διεθνής με τις “μικρές” Εθνικές της Φινλανδίας.

Παρά το νεαρό της ηλικίας του ο Lundberg έχει προλάβει να αγωνιστεί με την ομάδα Ανδρών της IFK Mariehamn, καθώς μέχρι στιγμής σημείωσε 7 συμμετοχές.

Να σημειώσουμε ότι η Πάφος FC ήρθε σε συμφωνία με τον σύλλογο της Φινλανδίας για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή με την μορφή δανεισμού για ένα έτος, έχοντας δικαίωμα αγοράς του το Καλοκαίρι του 2024.

Ο Lundberg αρχικά αναμένεται να γίνει βασικός στέλεχος της ομάδας Κ19 των “γαλάζιων” και αν δείξει τα απαιτούμενα στοιχεία τότε πολύ πιθανόν να προωθηθεί και στην ομάδα Ανδρών.