Χαρ. Γρηγορίου στο “AthlitikaPress”: “Eίναι όνειρο το UFC.. Tο κράτος δεν με βοήθησε καθόλου”

Από: Γιώργος Γεωργίου

Έγραψε ιστορία ο ΠΑΦΙΤΗΣ μαχητής του ΜΜΑ Χαράλαμπος Γρηγορίου, καθώς κατάφερε κάτι που αποτελεί όνειρο για κάθε αθλητή στην συγκεκριμένη πολεμική τέχνη.

Ο Κύπριος πρωταθλητής πλέον συγκαταλέγεται στους καλύτερους αθλητές παγκοσμίως, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο με την κορυφαία διοργάνωση του ΜΜΑ, UFC.

Για την επιτυχία του αυτή μίλησε στην ιστοσελίδα μας ο Χαράλαμπος Γρηγορίου. Διαβάστε όσα μας δήλωσε:

-Συγχαρητήτρια Χαράλαμπε. Μίλα μας λίγο για την νέα σου επιτυχία.

Η νέα μου επιτυχία είναι που υπέγραψα με το UFC όπου είναι η μεγαλύτερη διοργάνωση στον κόσμο . Ήταν το όνειρο πολλών χρόνων και επιτέλους με πολλή και σκληρή δουλειά τα κατάφερα”.

-Πόσο σημαντικό για εσένα είναι να μπεις στο UFC;

Για εμένα και για όλους τους αθλητές των πολεμικών τεχνών είναι το σημαντικό να υπογράψουμε με το UFC. Είναι το όνειρο του κάθε αθλητή και για αυτόν τον λόγο ειμαι πολυ χαρούμενος που τα κατάφερα”.

-Για να φθάσεις ως εδώ έκανες πολλές θυσίες. Θέλεις να μας μιλήσεις γι’ αυτές;

“Έκανα πολλές θυσίες για να φτάσω μέχρι εδώ και η μεγαλύτερη θυσία ήταν που άφησα την χώρα μου και την οικογένεια μου για να κυνηγήσω αυτόν τον στόχο”.

-Διαφημίζεις την χώρα μας με τον καλύτερο τρόπο στο εξωτερικό. Δέχεσαι κάποια βοήθεια από το κράτος μας;

Πλέον διαφημίζω την Κύπρο στα μεγαλύτερα σαλόνια τις Αμερικής και νιώθω περήφανος για αυτό. Δυστυχώς το κράτος δεν με βοήθησε καθόλου ειδικά όταν ήμουνα στα αρχικά μου στάδια και χρειαζόμουν βοήθεια,τώρα δεν χρειάζομαι κάτι αλλά καλα θα ήταν να βοηθούν τους καινούριους αθλητές και να μην περιμένουν να πετύχουν και μετά να τους βοηθούν”.