Συμφωνία συνεργασίας ΑΠΟΠ- Pafos Press & Athlitika Press

Από: Μαρίνα Σταύρου

Μνημόνιο συνεργασίας συνυπέγραψαν για την νέα χρονιά ο ΑΠΟΠ Πάφου και οι ιστοσελίδες μας Pafos Press & Athlitika Press.

Οι δυο μεγαλύτερες ιστοσελίδες της Πάφου, το ειδησεογραφικό PafosPress και η αθλητική ιστοσελίδα AthlitikaPress αναλαμβάνουν μετά τη συμφωνία με το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιστορικότερου σωματείου της Πάφου, του ΑΠΟΠ ο οποίος φέτος συμπληρώνει 70 χρόνια πλούσιας δράσης, να προωθούν όλες τις δραστηριότητες του σωματείου, τόσο αγωνιστικά όσο και εκτός γηπέδου.

Οι ιστοσελίδες μας μέσω της συνεργασίας αυτής θα είναι ο επίσημος χορηγός επικοινωνίας της ομάδας προωθώντας όλες τις δράσεις που προκύπτουν από το σωματείο. Την ίδια ώρα στις επίσημες εμφανίσεις της ομάδας και συγκεκριμένα στο παντελονάκι της επίσημης εμφάνισης θα τοποθετηθεί το λογότυπο της ιστοσελίδας μας.

Οι δυο ιστοσελίδες μας έχουν επίσης συνάψει φέτος αντίστοιχες συμφωνίες με ομάδες της Πάφου στο ποδόσφαιρο (Β, Γ, Δ κατηγορία και αγροτικό), στην πετόσφαιρα και στην χειροσφαίριση οι οποίες θα ανακοινωθούν στο προσεχές διάστημα ενώ την ίδια ώρα είναι σε διαπραγματεύσεις για κάτι αντίστοιχο και με άλλες (αρκετές) ομάδες του αγροτικού.

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη! Μαζί μπορούμε περισσότερα…