Το “αντίο” του Νίκου Κωνσταντινίδη στην Πάφος FC!

Από: Γιώργος Γεωργίου

Παρελθόν από την Πάφος FC μετά από πέντε χρόνια πρέπει να θεωρείται ο προπονητής τερματοφυλάκων Νίκος Κωνσταντινίδης.

Ο ΠΑΦΙΤΗΣ κόουτς είπε “αντίο” στους “γαλάζιους” στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Διαβάστε την ανάρτηση του:

The end of 5 season.

5 χρόνια ΓΕΜΆΤΑ Αφοσίωση, σκληρή δουλειά, αγωνία, με λύπες, χαρές, επιτυχίες έφθασαν στο τέλος. Αν και το χρονικό σημείο και ο τρόπος που φεύγω με αφηνουν λίγο απογοήτευμενο – φεύγω γεμάτος ικανοποίηση και περηφάνια. Αφού χρόνο με το χρόνο η βελτίωση και η πρόοδος της ομαδας (τερματοφυλακων) ήταν αισθητή. Ειδικά τις 2 τελευταίες περιόδους στις λεπτομέρειες δεν πανηγυρισαμε έξοδο στην Ευρώπη ή κάποιο τιτλο…

Να ευχαριστήσω όλους ανεξαιρετα τους εκάστοτε προπονητές, προπονητικά επιτελεία, ιατρικά επιτελεία, και γραφείακο κλπ προσωπικο για την άψογη και επικοδομητικη συνεργασία που είχαμε.

Σίγουρα ενα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά μου τους τερματοφυλακες που συνεργάστηκα όλες αυτες τις περιόδους… για την αφοσίωση τους, την δεκτικοτητα, αλληλοεκτιμηση, προσπάθεια και σεβασμό, που μου έδειχναν με μόνο γνώμονα την ατομική και ομαδική βελτίωση τους στην εκπλήρωση των εκάστοτε στόχων που έθετε η ομάδα και η ιδιοι (Mall, Πέτρου, Θεοκλη,Koprivec, Κώστα, Αγγελόπουλος, Mannion, Reinholds, Roudko (Best gk – Golden gloves, 626 minutes without conceded goals), Olazabal, Filip, Denis, Antosh (Best GK – Golden gloves).……

Ευγνωμοσύνη και ευχαριστίες στους 2 ιδιοκτήτες της ομάδας κυρίους DUBOV και LOMAKIN για την ευκαιρία που μου έδωσαν το 2018 να ενταχθω και να εργαστώ στη ομαδα. Ειδικά τα πρώτα χρόνια της συνεργασίας μας, τα οποία ήταν και τα πιο δύσκολα και αγωνιώδη (βλέπε γηπεδικες εγκαταστάσεις, γυμναστήριο, αίθουσα αποκατάστασης κλπ) καταφέραμε όλοι μαζί να ανταπεξελθουμε και ειδικά με την θέληση και το μακρυπροθεσμο πλάνο που έθεσαν κατάφεραν η PAFOS FC να έχει 1 προπονητικό κέντρο στολιδη (Αντάξιο μεγάλων ευρωπαϊκών συλλογών) και αυτή τη στιγμή να είναι και να συγκατελεγεται στους πρωταγωνιστές – Elite του Κυπριακου ποδοσφαίρου.

Τέλος να ευχαριστήσω από καρδιάς τους αγνούς φιλάθλους που τόσο σε δύσκολες αλλά και σε καλές περιόδους ήταν πάντα εκεί. Ειδικά τα τελευταία 2 χρόνια εντός και εκτός ήταν συγκλονιστικόι και βοηθούσαν την ομαδα, ποδοσφαιριστες και προπονητές στα μέγιστα. Προσωπικά νοιώθω πολύ ευγνώμων για την Αγάπη στήριξη και εκτίμηση προς το ατομο μου όλα αυτά τα χρόνια – Τους ευχομαι ολόψυχα φέτος να πανηγυρισουν μια επιτυχία ( έξοδο Ευρώπη, τίτλους). Το αξίζουν……!!!!!!

12 χρόνια σαν τερματοφυλακας (ΑΠΟΠ, ΑΕ Πάφος 1990 – 2002)

12 χρόνια σαν Προπονητής Τερματοφυλακων ( Α.Ε Πάφος 2005-2012 – PAFOS FC 2018 – 2023)

24 ολοκληρα χρόνια να είσαι ενεργό μέλος στην ομάδα της πόλης σου είναι σαν 2η οικογένεια σου…. Σίγουρα φεύγεις με ανάμεικτα συναισθήματα… Όμως το ποδόσφαιρο αυτά έχει……… Μπορεί και πάλι να ξανασμιξουμε…….