Σε σωστό δρόμο η Πάφος FC.. Εμφάνιση που αφήνει υποσχέσεις κόντρα στην Heidenheim!

Από: Γιώργος Γεωργίου

Στο τελευταίο της φιλικό παιχνίδι επί Αυστριακού εδάφους, η Πάφος FC έδειξε για ακόμη ένα ματς ότι βρίσκεται στον σωστό δρόμο, καθώς εξήλθε ισόπαλη με σκορ 1-1 κόντρα στην ομάδα της Γερμανική Bundesliga FC Heidenheim, έχοντας κατά διαστήματα πολύ καλή και ταυτόχρονα ενθαρρυντική απόδοση.

Στο πρώτο μέρος η ομάδα του Κάρλος Καρσέδο είχε αμυντικούς προσανατολισμούς, παίζοντας με τρεις κεντρικούς αμυντικούς και δίνοντας χώρο στην Γερμανική ομάδα.

Οι “γαλάζιοι” της Πάφου έδειχναν να μην αντιμετωπίζουν αμυντικά προβλήματα από τους ποδοσφαιριστές της Heidenheim, κλείνοντας καλά τους διαδρόμους μπροστά από την εστία του Όιερ.

Μάλιστα, η Πάφος ήταν αυτή που είχε την μεγαλύτερη ευκαιρία του α’ μέρους, με τον Μπρούνο να αστοχεί σε τετ-α-τετ. Το 0-0 ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στην επανάληψη πέρασαν στον αγωνιστικό χώρο αρχικά οι Ταβάρες, Νταβό και Ικόκο και στην συνέχεια οι Μάνγκα, Αμπτουσαλάμοβ, Νταλίνια και Τάνκοβιτς.

Σε μία ανυποψίαστη φάση στην οποία η αμυντική γραμμή της Πάφου πιάστηκε στον “ύπνο”, η Γερμανική ομάδα κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 53′ με τον Σχίμερ.

Στα λεπτά μέχρι την λήξη η ΠΑΦΙΤΙΚΗ ομάδα ανέβασε στροφές, θέλοντας να φθάσει στο γκολ της ισοφάρισης. Η είσοδος κυρίως τον Μάνγκα και Αμπτουσαμοβ έκανε πιο επικίνδυνη τους “γαλάζιους” προς την εστία της Heidenheim.

Το γκολ της ισοφάρισης για την ομάδα της επαρχίας μας ήρθε στο 78′ μετά από στημένη φάση. Συγκεκριμένα μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τάνκοβιτς, ο Κβίντα με δυνατή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα σημειώνοντας το 1-1.

Λίγο πριν την ολοκλήρωση του 90λεπτου η Πάφος απώλεσε μεγάλη ευκαιρία να φθάσει στην ανατροπή, ωστόσο ο Μάνγκα νικήθηκε σε τετ α τετ από τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Προηγουμένως ο Βραζιλιάνος “άδειασε” με εντυπωσιακό τρόπο τον τελευταία αμυντικό της Heidenheim. Αυτή ήταν και η τελευταία καλή φάση του αγώνα.

Η αρχική ενδεκάδα της Πάφου:

Όιερ, Παλάσιος, Ναμ, Κβίντα, Δημητρίου, Μποτσκάι, Πελάτζιο, Κανέ, Μπρούνο, Βαλακάρι, Ζάιρο.