Προσθέτει λάτιν πάθος η Πάφος FC με τον αρχηγό της Gimnasia La Plata!

Από: Γιώργος Γεωργίου

Κοντά στο να ολοκληρώσει την δεύτερη μεταγραφική της κίνηση βρίσκεται η Πάφος FC, καθώς ποδοσφαιριστής της ομάδας αναμένεται να γίνει εκτός απροόπτου στις επόμενες ημέρες ο Αργεντίνος αριστερός μπακ Ματίας Μελούσο.

Παρότι είναι μόλις 25 χρονών ο Μελούσο πρόλαβε να αγωνιστεί σε 121 επίσημους αγώνες της Gimnasia La Plata και μάλιστα να συγκαταλέγεται ανάμεσα στους αρχηγούς της ομάδας του Αριέλ Ρομέρο.

Ο ταλαντούχος μπακ έρχεται στην ομάδα της επαρχίας μας για να προσθέσει δύναμη και πάθος στο αριστερό άκρο της άμυνας της. Άλλωστε, ο Μελούσο φημίζεται γι’ αυτά, αλλά και για το γεγονός ότι είναι αρκετά γρήγορος τόσο με την μπάλα στα πόδια, όσο και χωρίς αυτήν.

Για να γίνει ωστόσο ο Αργεντίνος ποδοσφαιριστής της Πάφος FC, οι Ρώσοι ιδιοκτήτες της ομάδας για ακόμη μία φορά έδειξαν ότι δεν υπολογίζουν τίποτα και κανένα στην προσπάθεια που κάνουν για να μετατρέψουν τους “γαλάζιους” σε πρωταγωνιστές στο Κυπριακό ποδόσφαιρο. Οι Σεργκέι Λομάκιν και Ρομάν Ντουμπόβ για να ντύσουν τον Μελούσο στα γαλάζια της Πάφου, προσφέρουν στον ίδιο τριετούς διάρκειας συμβόλαιο με πολύ καλές απολαβές και ταυτόχρονα σχεδόν μισό εκατομμύριο ευρώ για αγορά των δικαιωμάτων του από την Gimnasia La Plata!