Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας της Πάφος FC… Όλοι δίπλα στην ομάδα της επαρχίας μας!

Από: Γιώργος Γεωργίου

Σε κυκλοφορία έχουν βγει τα εισιτήρια διαρκείας της Πάφος FC για την αγωνιστική περίοδο 2023/24.

Διαβάστε λεπτομέρειες και τιμές στην ανακοίνωση:

🇬🇷Η προετοιμασία της ομάδας μας για τη νέα αγωνιστική περίοδο βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και η Διοίκηση της ΠΑΦΟΣ FC είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα σεζόν 2023/24 με το σύνθημα #GrowingTogether! Με τη μαζική σας στήριξη μεγαλώνουμε όλοι μαζί σαν ομάδα, σαν ιδέα και τη διατηρούμε στις Μεγάλες Δυνάμεις του Κυπριακού ποδοσφαίρου !

🎯Στόχος για τη νέα αγωνιστική περίοδο να κάνουμε ακόμη ένα βήμα πιο ψηλά διατηρώντας την Πάφο μας στις κορυφαίες ομάδες του Πρωταθλήματος.

🆕Στη νέα αυτή αγωνιστική περίοδο η ακόμα πιο μαζική παρουσία των φιλάθλων μας σε κάθε αγώνα και η στήριξη του κόσμου της ομάδας, προς τη Διοίκηση, τους ποδοσφαιριστές μας και την τεχνική ηγεσία, είναι η βάση για να ανεβάσουμε την ομάδα μας στην κορυφή!

Καλούμε λοιπόν όλους τους φιλάθλους της ομάδας μας, όλους τους Παφίτες κάθε ηλικίας, να ανταποκριθούν στο κάλεσμα μας και να κάνουν την πρώτη κίνηση για μία ακόμα πιο επιτυχημένη σεζόν!

📅Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την νέα αγωνιστική περίοδο, αρχίζει τη Δευτέρα 24/07/2023‼️

🎟️Οι Κάρτες Διαρκείας συμπεριλαμβάνουν όλους τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας για το Πρωτάθλημα και όλους τους εντός έδρας αγώνες του Κυπέλλου Κύπρου πλην του τελικού καθώς και 10% έκπτωση στα επίσημα προϊόντα της ομάδας μας στο BLUE STORE!

Μπορείτε να προμηθευτείτε τα εισιτήρια ως εξής:

Boutique ΠΑΦΟΣ FC (BLUE STORE) στην Αριστάρχου 17, Κυκλικός Κόμβος Τάφων των Βασιλέων, Δευτέρα έως και Παρασκευή 10:00 με 18:00. Απαραίτητη η προσκόμιση Πολιτικής Ταυτότητας και Κάρτας Φιλάθλου.

Διαδικτυακά στο https://tickets.pafosfc.com.cy/ όλο το 24ωρο. Για οδηγίες ηλεκτρονικής αγοράς και ανανέωσης των Καρτών Διαρκείας συμβουλευτείτε τον πιο κάτω σύνδεσμο.

Κατηγορίες Εισιτηρίων Διαρκείας και Τιμές: