Πρόεδρος ΚΟΕΑΣ: «Αναστολή των έργων στο Στέλιος Κυριακίδης»

Από: Γιώργος Γεωργίου

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Πίσω από την Βιτρίνα», με τον Πέτρο Παπαγιώργη, παραχώρησε ο πρόεδρος της ΚΟΕΑΣ, Περικλής Μάρκαρης. Λίγο πολύ αποκάλυψε πως τα έργα για κατασκευή του ταρτάν στο «Στέλιος Κυριακίδης» έχουν αναστείλει, αφήνοντας μας να φτάσουμε στο συμπέρασμα πως η Πάφος θα αγωνίζεται στη φυσική της έδρα τη νέα σεζόν.

Τόνισε ουσιαστικά πως σύμφωνα με πληροφορίες του όλα δείχνουν αναβολή των έργων και ότι απομένει η επίσημη ανακοίνωση. Ανέφερε επίσης πως υπήρχε σύμβαση μεταξύ ΚΟΑ και εργολάβου για να άρχιζαν τα έργα 1η Ιουλίου και πως αυτά θα ήταν δεκάμηνης διάρκειας.

Δεν παρέλειψε να πει ακόμη πως αυτή τη στιγμή οι αθλητές του Γυμναστικού Συλλόγου Κόροιβος προπονούντε στο γήπεδο της Γεροσκήπου όπου δεν υπάρχει ταρτάν.

Σε όλα αυτά ο κ. Μάρκαρης πρόσθεσε ότι οι εφτά απ’ τους 42 αθλητές της κυπριακής ομάδας που συμμετείχε στο Μπρούνο Ζάουλι ήταν αθλητές του παφίτικου συλλόγου κι ενώ στην ίδια ομάδα ανήκει ο έφηβος σφυροβόλος μας, Ιωσήφ Κεσίδης, που είναι πρώτος στην παγκόσμια κατάταξη!

Πηγή: 24sports.com.cy