“Mονόδρομος” η παραμονή στο “Στέλιος Κυριακίδης”… Οτιδήποτε άλλο είναι αποτυχία

Από: Γιώργος Γεωργίου

Η πολύ κρίσιμη σύσκεψη για το γηπεδικό ζήτημα που ταλανίζει την Πάφος FC και το φίλαθλο κοινό της Πάφου θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Δευτέρας (3/7) στο Προεδρικό μέγαρο, στην παρουσία του ΠτΔ Νίκου Χριστοδουλίδη, εκπροσώπων της Πάφος FC και του Γυμναστικού Συλλόγου Κόροιβος, αλλά και του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού.

Από την συνάντηση ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ η Πάφος FC που κουβαλάει χιλιάδες κόσμο πίσω της να βγει κερδισμένη, ή τουλάχιστον όχι χαμένη, καθώς σε περίπτωση που η απόφαση για το “λουκέτο” στο στάδιο “Στέλιος Κυριακίδης” ισχύσει, τότε η ΠΑΦΙΤΙΚΗ ομάδα θα υποστεί σοβαρό πλήγμα τόσο αγωνιστικά όσο και εξωαγωνιστικά.

Μία τέτοια απόφαση θα αναγκάσει πολλούς φίλους της ομάδας να αποστασιοποιηθούν, μιας και θα δουν την ομάδα της επαρχίας τους να αγωνίζεται για μία ολόκληρη σεζόν πάντα εκτός Πάφου.

Βέβαια, πέραν της Πάφος FC ας μην ξεχνάμε τους αθλητές του Γ.Σ. Κόροιβος, οι οποίοι επιβάλλεται να αθλούνται σε σύγχρονες εγκαταστάσεις και όχι σε ένα ταρτάν, το οποίο όποτε χρησιμοποιούν παίζουν “κορώνα γράμματα” την σωματική τους ακεραιότητα. Λύσεις και για αυτό το ζήτημα υπάρχουν πάρα πολλές και εντός της επαρχίας Πάφου, αρκεί να υπάρχει θέληση τόσο από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας όσο και από τον ΚΟΑ.