Απόψε ο Μεγάλος Τελικός του Pafilia Πρωταθλήματος Μπάσκετ- LIVE από τη σελίδα μας

Από: Μαρίνα Σταύρου

Διεξάγεται απόψε ο μεγάλος τελικός του Pafilia Ερασιτεχνικού Πρωταθλήματος Καλαθόσφαιρας Πάφου.

Στον μεγάλο τελικό θα αναμετρηθούν οι ομάδες του Α.Σ Ευαγόρα Παλληκαρίδη Πάφου και των Untouchaballs και αμφότερες είναι έτοιμες να δώσουν τη μεγάλη μάχη για ανάδειξη του νικητή της διοργάνωσης.

Ο μεγάλος τελικός ξεκινά στις 19.00 στην κλειστή Αίθουσα Άκης Κλεάνθους και θα μεταδίδεται ζωντανά απο τη σελίδα του PafosPress με αναμετάδοση στο Athlitikapress στο Facebook.

Για χάριν της σύντομης ιστορίας του θεσμού να αναφέρουμε ότι οι δυο ομάδες συναντήθηκαν ξανά στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος με τον ΑΣ Ευαγόρα Παλληκαρίδη να επικρατεί με 55-47.

Στην αναμέτρηση εκείνη πρώτοι σκόρερ για τις δυο ομάδες ήταν για τον μεν Ευαγόρα ο Κούλουμος με 23 ενώ από 8 είχαν οι Χατζηπαναγιώτου και Ιωσηφίδης και για τους Untouchaballs σκόραραν 13 ο Bintauskas, και από 8 oι Neo Toan και Μάντζιος. Ο πρώτος σκόρερ του Ευαγόρα, Αλέξης Λεκισβίλη στο συγκεκριμένο παιχνίδι απουσίαζε στη Μάλτα με την εθνική ομάδα της Κύπρου στην οποία είναι βοηθός προπονητής.

Απόψε ο Λεκισβίλη μαζί με τον Χαλβατζή των Untouchaballs θα δώsουν και τη δική τους μάχη για τη πρώτη θέση των σκόρερ στην οποία κυνηγούν τον πρώτο Μέλιο Θωμά της FA Island Blue ο οποίος έχει ήδη 106 πόντους. Ο Χαλβατζής βρίσκεται στους 100 και ο Λεκισβίλη στους 86 όμως στα τελευταία δυο παιχνίδια σκόραρε 54 με 15 τρίποντα δείχνοντας ικανός για να φέρει τα κάτω πάνω.

Πλατινένιος Χορηγός του τουρνουά είναι η εταιρεία Pafilia, χορηγός η εταιρεία Arabica ενώ στηρίζουν τα φυσικοθεραπευτήρια Σωτήρης Μακρής και Ιάκωβος Διογένους. Χορηγός επικοινωνίας είναι το AthlitikaPress ενώ η όλη διοργάνωση κάτω από την εποπτεία του σωματείου ΑΠΟΠ.