Σούπερ επιτυχία για τους νεαρούς Juventίνους της Πάφου – Πέρασαν στο Juve World Golden Group

Από: Μαρίνα Σταύρου

Πραγματοποιείται αυτές τις μέρες στο Τορίνο, έδρα της Γιουβέντους το διεθνές τουρνουά ακαδημιών ης “Γηραίας Κυρίας”.

Ομάδες από όλο τον κόσμο συγκεντρώθηκαν στην ιταλική πόλη σε μια ευκαιρία να δουν οι “ειδικοί” της Vegia Siniora τα καλύτερα ταλέντα του κόσμου. Εκεί βρέθηκε και η Ακαδημία της Γιουβέντους από την Κύπρο με τους μικρούς Γιουβεντίνους (2013) της Πάφου να κλέβουν τις εντυπώσεις και να μην περνάνε απαρατήρητοι αφού με τις επιτυχίες τους εξασφάλισαν ήδη την είσοδό τους στο Golden Group της διοργάνωσης.

Οι επίδοξοι αυριανοί Μισιέλ Πλατινί, Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, Ζινεντίν Ζιντάν, Πάβελ Νέντβεντ, Αντρέα Πίρλο, Κιελίνι, Μπονούτσι, Ποκμπά και φυσικά Κριστιάνο Ρονάλντο ζουν μια πρωτόγνωρη εμπειρία και βλέπουν από κοντά την μεγάλη εικόνα που έχει να παρουσιάσει η ιστορικότερη ομάδα της Ιταλίας.

Πέτυχαν σημαντικές νίκες κερδίζοντας μάλιστα με εμφαντικά σκορ όπως το 11-1 την ομάδα του Πέρθ (2013) , την ομάδα του Κουβέιτ με 7-2 καθώς και τους Αμερικανούς της Σίλικον Βάλεϋ (2013) με 6-3.

Στην επόμενη φάση των του δεύτερου γύρου των καλύτερων ομάδων οι μικροί μπαλαδόροι από την Κύπρο της Μεγάλης Κυρίας θα βρεθούν αντιμέτωποι με τις ομάδες από το Σαντιάγο της Χιλής, την Μάλτα και το Σίνδεϋ της Αυστραλίας.

Θερμά συγχαρητήρια πέραν από τους μικρούς ποδοσφαιριστές αξίζουν στην προπονητική τους ομάδα και ειδικά στον επικεφαλής της Σάσα Γιοβάνοβιτς καθώς και στους γονείς τους για τη συνεχή πίστη και στήριξη στην προσπάθεια και τα όνειρά τους.

Που ξέρετε μια μέρα ο νέος Πλατινί της Γιουβέντους μπορεί να είναι από την Πάφο, γιατί όχι δηλαδή;