Ένα “εργαλείο” για την επίθεση της Πάφος FC!

Από: Γιώργος Γεωργίου

Τις προηγούμενες ημέρες η Πάφος FC άνοιξε τον χορό των μεταγραφών, με την ανακοίνωση της συμφωνίας με τον 23χρονο ποδοσφαιριστή Matheus Davo.

To “ΑthlitikaPress.com” έψαξε και βρήκε κάποια στοιχεία για το νέο απόκτημα της ΠΑΦΙΤΙΚΗΣ ομάδας και σας τα παρουσιάζει:

  1. Στην μέχρι τώρα επαγγελματική του καριέρα ο Davo κατέγραψε στο σύνολο 116 συμμετοχές με έξι διαφοετικούς συλλόγους. Μάλιστα, σημείωσε 20 γκολ και μοίρασε 12 ασίστ.
  2. Τον Αύγουστο του 2021 ξενιτεύτηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του για το… “American Dream”. Συγκεκριμένα ο Davo πήρε μεταγραφή για το MLS και την ομάδα της Philadelphia. Εκεί τα βρήκε “σκούρα”, καθώς κατέγραψε μόλις μία συμμετοχή και λίγους μήνες αργότερα επέστρεψε στην πατρίδα του.
  3. Την καλύτερη και πιο παραγωγική σεζόν της καριέρας του την πραγματοποίησε το 2022 με τα χρώματα της EC Bahia. Σε 40 συμμετοχές πέτυχε δέκα γκολ και μοίρασε τέσσερις ασίστ.
  4. Είναι ποδοσφαιριστής “εργαλείο” και αυτό φαίνεται και από τις θέσεις στις οποίες αγωνίστηκε μέχρι στιγμής. Βέβαια, τις καλύτερες και πιο πολλές εμφανίσεις τις πραγματοποίησε αγωνιζόμενος ως κεντρικός επιθετικός. Έπαιξε επίσης και ως δεξί και αριστερό “winger”, ως “δεκάρι” αλλά και στο δεξιό άκρο της μεσαίας γραμμής.

Δείτε βίντεο με τα γκολ που πέτυχε στην ομάδα της EC Bahia: