Pafilia Ερασιτεχνικό Μπάσκετ: Αυτοί είναι οι 4 μονομάχοι του FinalFour

Από: Μαρίνα Σταύρου

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η πρώτη φάση του Ερασιτεχνικού Πρωταθλήματος Μπάσκετ Pafilia με την πέμπτη αγωνιστική η οποία περιελάμβανε τρεις αγώνες.

Τα τέσσερα εισιτήρια που οδηγούν στην επόμενη φάση του FinalFour εξασφάλισαν ο Αίαντας ο οποίος τερμάτισε πρώτος και αήττητος με 10 βαθμούς, ο Α.Σ. Ευαγόρας Παλληκαρίδης με τέσσερις νίκες και μια ήττα 9 βαθμούς ολοκλήρωσε την πρώτη φάση στη δεύτερη θέση ενώ την πρώτη τετράδα συμπλήρωσαν η FA Island Blue με 8 βαθμούς (3-2) και οι Untouchballs με 7 βαθμούς (2-3). Στην πέμπτη και έκτη θέση ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους οι ομάδες της Pafilia και Polis με 6 και 5 βαθμούς αντίστοιχα.

Στην τελευταία αγωνιστική οι πρωτοπόροι του Αίαντα επιβλήθηκαν στο τέλος της FA Island Blue με 67-61 σε ένα παιχνίδι που έδειξε ακόμη πόσο πιο συναρπαστική θα είναι η συνέχεια. Για τους νικητές σκόραραν οι Πουρσανίδης 21, Μυλόρδος 15, , Σοφοκλέους 13, Μάτσας Ν. 7, Μακρής 6, Αθανασίου 3 και Αγαπίου 2. Για την FA Island Blue σκόραραν 26 ο Σάββας Μαύρος, 10 ο Μέλιος Θωμά, πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος μέχρι στιγμής και 9 ο Νικολάου, 8 ο Θεοχάρους, 5 ο Παπαδόπουλος και 2 ο Στυλιανού με 1π. ο Έλληνας.

Στα άλλα δυο παιχνίδια τα αποτελέσματα ήταν Pafilia- Ευαγόρας Παλληκαρίδης 51-73 με τους νικητές να δίνουν κυριολεκτικά ρεσιτάλ τριπόντων πετυγχαίνοντας συνολικά 17 εκ των οποίων τα 8 ένας μόνο παίκτης (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΔΩ) και Untouchaballs – Polis 70-35 με τους νικητές να σφραγίζουν την πρόκρισή τους στους “4”. Για τους Untouchaballs σκόραραν 30 πόντους ο Χαλβατζής, από 8 ο Μαυρομμάτης και ο Lee, από 6 ο Μάντζιος και ο Neo Toan, και από 4 οι Λαούρης, Ιωάννου και Δημητρίου. Για την Πόλη 16 πέτυχε ο Βρούλλος Μ., 7 ο Τσολακίδης, 5 ο Παπαρες, 3 ο Μηνά και από 2 ο Βρούλλος Κ. και ο Φιλίππου.

Δείτε ακόμη: Αυτοί είναι τα πρώτα κανόνια του Pafilia Ερασιτεχνικού Πρωταθλήματος (ΠΙΝΑΚΑΣ)

Πλατινένιος Χορηγός του τουρνουά είναι η εταιρεία Pafilia, χορηγός η εταιρεία Arabica ενώ στηρίζουν τα φυσικοθεραπευτήρια Σωτήρης Μακρής και Ιάκωβος Διογένους. Χορηγός επικοινωνίας είναι το AthlitikaPress ενώ η όλη διοργάνωση κάτω από την εποπτεία του σωματείου ΑΠΟΠ.

Δείτε σχετικά: Καταιγίδα τριπόντων σε ματς του Pafilia Ερασιτεχνικού- 17 από ομάδα εκ των οποίων τα 8 από ένα αθλητή

Μετά την ολοκλήρωση της Ά φάσης η βαθμολογία έχει ως εξής: