“Καταιγίδα” τριπόντων σε ματς του Pafilia Ερασιτεχνικού- 17 από μια ομάδα, 8 από έναν παίκτη

Από: Μαρίνα Σταύρου

Κυριολεκτικά με καταιγίδα μπορεί να χαρακτηριστεί το ρεσιτάλ τριπόντων της ομάδας του Ευαγόρα Παλληκαρίδη στην αναμέτρηση με την Pafilia στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνισττικής της Ά φάσης του Pafilia Ερασιτεχνικού Πρωταθλήματος Καλαθόσφαιρας Πάφου.

Η ομάδα του Ευαγόρα η οποία επικράτησε με 73-51 και τερμάτισε στην δεύτερη θέση αφήνοντας την Pafilia στην πρωτελευταία θέση και εκτός συνέχειας πέτυχε τους 51 από τους 73 πόντους, όσους δηλαδή όλη η Pafilia από τα 6.75 μέτρα.

Για τους νικητές τα 17 τρίποντα σκόραραν οι Αλέξης Λεκισβίλη (8-24π), Ιωσηφίδης (3) και από δυο τρίποντα οι Πολεμίτης, Χατζηπαναγιώτου και Φιλίππου. Τους 73 συνολικά πόντους πέτυχαν ως ακολούθως: Λεκισβίλη (24), Χατζηπαναγιώτου (15), Ιωσηφίδης (13), Φιλιππου (8), Πολεμίτης (6), Παπαδόπουλος (5) και Μαυρίκιος (2). Για την Pafilia πέτυχαν 11 ο Καψοσιδέρης, από 9 οι Σωκράτους και Δεληχρήστος, 8 ο Ασσιώτης, από 4 οι Τσλεπής και Μαύρος Κ. και από 3 οι Λοϊζίδης και Μαστορής.

Πλατινένιος Χορηγός του τουρνουά είναι η εταιρεία Pafilia, χορηγός η εταιρεία Arabica ενώ στηρίζουν τα φυσικοθεραπευτήρια Σωτήρης Μακρής και Ιάκωβος Διογένους. Χορηγός επικοινωνίας είναι το AthlitikaPress ενώ η όλη διοργάνωση κάτω από την εποπτεία του σωματείου ΑΠΟΠ.

Διαβάστε σχετικά: Αυτές είναι οι ομάδες που προκρίθηκαν στο Final Four του Pafilia Ερασιτεχνικού

Δείτε ακόμη: Αυτοί είναι τα πρώτα κανόνια του Pafilia Ερασιτεχνικού Πρωταθλήματος (ΠΙΝΑΚΑΣ)