“Άγρια ομορφιά” στο Pafilia Πρωτάθλημα Μπάσκετ: Νίκη FA Island Blue επί των Untouchballs (vid/pics)

Από: Μαρίνα Σταύρου

Σπουδαία νίκη πέτυχε χθες η ομάδα της FA Island Blue στο Pafilia Ερασιτεχνικό Πρωτάθλημα Καλαθόσφαιρας Πάφου επί της ομάδας των Untouchballs με 48-55. Οι νικητές με την επικράτησή τους αυτή βρίσκονται ανέβηκαν βαθμολογικά έχοντας πλέον δυο νίκες και μια ήττα σε τρια παιχνίδια.

Το παιχνίδι είχε ωραία διακύμανση στο σκορ και το τελικό αποτέλεσμα μαρτυρεί το θέαμα που πρόσφεραν οι δυο ομάδες.

Για τους νικητές πρώτο βιολί με 21 πόντους ήταν αυτή τη φορά ο Σάββας Μαύρος θυμίζοντας στιγμές από τον παλιό καλό του εαυτό τότε δηλαδή που έδινε μαθήματα μπάσκετ και ευστοχίας στα γήπεδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθόσφαιρας.

Πίσω του στο σκοράρισμο ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, Μέλιος Θωμά ο οποίος πρόσθεσε ακόμη 13 πόντους στους ήδη 49 που είχε στα πρώτα δυο ματς (62 σύνολο ως τώρα, 19.7 μ.ο.). Τους δυο ακολούθησε από κοντά ο Σπυλιάκος με 12 ενώ τους 55 πόντπυς συμπλήρωσαν οι Νικολάου (3) Παπαδόπουλος (2), Στυλιανού (2) και Έλληνας (2).

Για τους Untouchballs σκόραραν ο Μαυρομμάτης Λ. και Δημητρίου Κ. από 9, 8 είχε ο Χαλβατζής, 7 ο Lee, 6 ο Ιωάννου, 5 ο Bintauskas και απο 2 oι Μάντζιος και Λαούρης.

Διαβάστε σχετικά: “Τρένο” ο Αίαντας πήρε το ντέρμπι κορυφής (pics/vid)

Πλατινένιος Χορηγός του τουρνουά είναι η εταιρεία Pafilia, χορηγός η εταιρεία Arabica ενώ στηρίζουν τα φυσικοθεραπευτήρια Σωτήρης Μακρής και Ιάκωβος Διογένους. Χορηγός επικοινωνίας είναι το AthlitikaPress ενώ η όλη διοργάνωση κάτω από την εποπτεία του σωματείου ΑΠΟΠ.

Ακολουθεί πλούσιο φωτορεπορτάζ και βίντεο από την αναμέτρηση.