Pafilia Πρωτάθλημα Μπάσκετ: “Τρένο” ο Αίαντας πήρε το ντέρμπι κορυφής (pics/vid)

Από: Μαρίνα Σταύρου

Ο Αίαντας ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι κορυφής του Pafilia Ερασιτεχνικού Πρωταθλήματος Μπάσκετ Πάφου επικρατώωντας του Α.Σ. Ευαγόρα Παλληκαρίδη με σκορ 62-54.

Το παιχνίδι ήταν μια διαφήμιση του αθλήματος για επίπεδο ερασιτεχνικού πρωταθλήματος με τους καλαθοσφαιριστές του Αίαντα να έχουν σε εξαιρετική ημέρα τον Σοφοκλέους ο οποίος τελείωσε το παιχνίδι με 22 πόντους.

Στην “αντίπερα όχθη” ο Κούλουμος με 20 πόντους προσπάθησε έχοντας συμπαραστάτη τον Λεκισβίλη αλλά η προσπάθεια αποδείχθηκε πως δεν ήταν αρκετή για να κάμψουν την αντίσταση των “πρασίνων”. Για τους νικητές από 8 πόντους σκόραραν οι Μυλόρδος, Αγαπίου και Μάτσας Ορέστης ενώ σκόραραν επίσης οι Πουρσανίδης (4), Μάτσας Ν. (3) Παλατές (2) και Μιλτιάδους (2).

Για τον Ευαγόρα Παλληκαρίδη πέραν των Κούλουμου και Λεκισβίλη σκόραραν οι Χατζηπαναγιώτου (5), Πολεμίτης (5) και Ιωσηφίδης (5) καθώς και οι Παπαδόπουλος (4) και Μαυρίκιος (3).

Διαβάστε σχετικά: “Άγρια ομορφιά” στο Pafilia Πρωτάθλημα Μπάσκετ: Νίκη FA Island Blue επί των Untouchballs (vid/pics)

Πλατινένιος Χορηγός του τουρνουά είναι η εταιρεία Pafilia, χορηγός η εταιρεία Arabica ενώ στηρίζουν τα φυσικοθεραπευτήρια Σωτήρης Μακρής και Ιάκωβος Διογένους. Χορηγός επικοινωνίας είναι το AthlitikaPress ενώ η όλη διοργάνωση κάτω από την εποπτεία του σωματείου ΑΠΟΠ.

Ακολουθεί πλούσιο φωτορεπορτάζ και βίντεο από την αναμέτρηση.