Χρυσοί οι χειροσφαιριστές (κ17) του Προοδευτικού έκαναν την Πάφο περήφανη! (vid)

Από: Μαρίνα Σταύρου

Την πρώτη θέση στο Παγκύπριο πρωτάθλημα χάντμπολ κάτω των 17 εξασφάλισαν οι χειροσφαιριστές του Προοδευτικού Πάφου για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.

Οι νεαροί αθλητές της ομάδας της πόλης μας μέσα από μια μεγάλη προσπάθεια κατάφεραν να κατακτήσουν τον φετινό τίτλο δείχνοντας ότι το μέλλον διαγράφεται λαμπρό μπροστά τους και σίγουρα ότι στον Προοδευτικό γίνεται καλή και σοβαρή δουλειά από την προπονητική ομάδα που αποτελείται από τους Χριστάκης Χριστοδούλου και τους Χαράλαμπο Στυλιανού και Λίζα Τσετοσλαβα.

Αν και ο τίτλος είχε κριθεί εδώ και τέσσρις αγωνιστικές χθες οι νεαροί χειροσφαιριστές του Προοδευτικού έστησαν μια γιορτή στην κλειστή αίθουσα Αφροδίτη και σήκωσαν τον κύπελλο μπροστά στον επικεφαλής της Ακαδημίαας, Ανδρέα Ανδρέου και φυσικά τον ίδιο τον Πρόεδρο του Προοδευτικού και Αντιπρόεδρο της Παγκύπριας Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης, Γιώργο Κουννά.

Η χρονιά ήταν ιδανική για τους μικρούς του Προοδευτικού αφού τερμάτισαν στην πρώτη θέση δίχως να δεχθούν ούτε μια ήττα ενώ οι πλείστοι από αυτούς ευτύχησαν να φτάσουν και στον τελικό του Παγκύπριου Μαθητικού Πρωταθλήματος που διοργανλώνεται υπό την αιγίδα του Υπ. Παιδείας χάνοντας με ένα πόντο στον τελικό Πάφου σε ένα πολύ συναρπαστικό παιχνίδι.