Ωραία τα λόγια και τα όνειρα της Ευρώπης.. Ώρα για πράξεις!

Από: Γιώργος Γεωργίου

Τα “ψέματα τελείωσαν” για την Πάφος FC, καθώς στους επόμενους αγώνες αρχής γενομένης από τον αυριανό κόντρα στην Ομόνοια θα φανεί εάν η σεζόν είναι επιτυχημένη ή αποτυχημένη.

Για να είναι επιτυχημένη μία σεζόν με “ονειρικό” ξεκίνημα που έκανε τους πάντες στην χώρα μας να μιλούν ακόμη και για πρωτάθλημα, θα πρέπει οπωσδήποτε να συνδιαστεί μία κάτι “χειροπιαστό”, που δεν είναι άλλο από μία έξοδος στην Ευρώπη.

Οι ποδοσφαιριστές του Σαλγκάδο με όσες δυνάμεις τους έχουν απομείνει θα πρέπει στα παιχνίδια κόντρα σε Ομόνοια, ΑΕΚ και Απόλλωνα να υπερβάλουν εαυτούς και με ουσία στο παιχνίδι τους να πάρουν τους απαιτούμενους βαθμούς που χρειάζεται, ούτως ώστε η τρέχουσα αγωνιστική περίοδος να γίνει ιστορική για την ΠΑΦΙΤΙΚΗ ομάδα με την εξασφάλιση ενός Ευρωπαϊκού εισιτητρίου.

Άλλο είναι να θέλω κάτι και να το λέω συνεχώς και άλλο είναι να πράττω κάτι προς αυτή την κατεύθυνση. Ήρθε η ώρα επιτέλους οι “γαλάζιοι” να μιλήσουν με έργα εντός του αγωνιστικού χώρου και να πάρουν αυτό που στο κάτω-κάτω δικαιούνται βάση της συνολικής τους παρουσίας στο φετινό πρωτάθλημα.