Π. Παλιούρας στο AP: “Στόχος μας η ομάδα να παραμείνει στο Στ. Κυριακίδης”

Από: Γιώργος Γεωργίου

Δηλώσεις στην ιστοσελίδα μας έκανε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Πάφος FC Πολύβιος Παλιούρας.

Διαβάστε όσα μας δήλωσε:

Για τον αγώνα απέναντι στην Ομόνοια:

“Η ομάδα μας προετοιμάζεται πυρετωδώς για το ματς απέναντι στην Ομόνοια, αγώνας ο οποίος είναι ο πρώτος από τους τρεις αγώνες τελικούς που έχουμε έως το τέλος του Πρωταθλήματος. Είναι ένα παιχνίδι το οποίο βλέπουμε με κάθε σοβαρότητα, σκληρή δουλειά και πίστη για το τελικό αποτέλεσμα”.

Για τις απουσίες κόντρα στην Ομόνοια:

“Στο αγωνιστικό κομμάτι, πλην των τιμωρημένων Juninho και Palacios όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές μας είναι διαθέσιμοι. Όλη η προσοχή μας είναι εστιασμένη σε αυτό το ματς και δεν επιτρέπουμε τίποτα και κανέναν να αποσπάσει την προσοχή μας”.

Για το που θα αγωνίζεται η Πάφος στη νέα σεζόν:

“Ως προς το γηπεδικό ζήτημα επειδή καθημερινά ακούμε πολλά και παρερμηνεύονται κάποιες δηλώσεις μας, στόχος μας είναι και την επόμενη σεζόν η ομάδα μας να παραμείνει στη φυσική μας έδρα, το ‘’Στέλιος Κυριακίδης’’ το οποίο αποτελεί ‘’σπίτι’’ της ομάδας της Πάφου εδώ και δεκαετίες. Σε αυτό το γήπεδο έχουμε ως ομάδα, ειδικά τα δύο τελευταία χρόνια, αναπτύξει μία τεράστια δυναμική κόσμου, ένας εκπληκτικός κόσμος ο οποίος έχει στηρίξει κατά χιλιάδες, με απίστευτο πάθος την ομάδα της Πόλης του. Θα εξαντλήσουμε κάθε περιθώριο και τα όσα ακούγονται για άλλα γήπεδα της Επαρχίας μας, όπως αυτό της Πέγειας ή οποιοδήποτε άλλο γήπεδο έχουμε ξεκαθαρίσει πως είναι εναλλακτικές λύσεις αν γίνει το απευκταίο να μην μπορούμε να αγωνιστούμε στο ‘’Στέλιος Κυριακίδης’’. Καμμιά απόφαση και καμμιά επιλογή δεν έχει γίνει. Και φυσικά είναι ειρωνικό η ομάδα της Πόλης μας να θεωρούν κάποιοι πως θα μετακομίσει σε άλλη Επαρχία”.

Μήνυμα στον κόσμο:

“Περιμένουμε λοιπόν τον κόσμο μας το Σάββατο στις 19:30 να κατακλύσει το Στάδιο μας και να αποτελέσει για άλλη μία φορά τον 12ο παίκτη της ομάδας μας, ωθώντας τους ποδοσφαιριστές μας προς τη νίκη. Ας δείξουμε για άλλη μία φορά πως δεν αφήσαμε την ομάδα μας μόνη ποτέ και θα τη στηρίξουμε μέχρι το τέλος”.