Άρχισε το Πρωτάθλημα Pafilia και χθες είχαμε μεγάλη ματσάρα με σκορ 54-57

Από: Μαρίνα Σταύρου

Μια εντυπωσιακή και μεγάλη αναμέτρηση είχαμε χθες για την πρώτη αγωνιστική του Pafilia Ερασιτεχνικού Πρωταθλήματος Καλαθόσφαιρας Πάφου. Στο παιχνίδι ανάμεσα στην FA Island Blue και τον ΑΣ Ευαγόρας Παλληκαρίδης το οποίο έληξε 54-57 νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε αυτή του Ευαγόρα σε ένα ματς το οποίο λίγο ήθελε να οδηγηθεί στην παράταση.

Από τους νικητές πρώτοι σκόρερ ήταν οι Κούλουμος και Χατζηπαναγιώτου με 17 πόντους και ακολούθησαν ο Λεκισβίλη με 9 ενώ από 5 είχαν οι Πολεμίτης και Ιωσηφίδης για να συμπληρώσουν τους 57 οι Παπαδόπουλος (2), Σαρίκας (1) και Μαυρίκιος (1).

Από τους ηττημένους οι οποίοι έδωσαν μάχη μέχρι την τελευταία φάση για να στείλουν το ματς στην παράταση διακρίθηκε ο Θωμά (25) ο οποίος ήταν και πρώτος σκόρερ του αγώνα αλλά και της διοργάνωσης μέχρι στιγμής και τον ακολούθησαν ο Σπυλιάκος με 9, Παπαδόπουλος (7), Μαύρος (6) Νικολάου (3) και οι Θεοχάρους και Όθωνος με δυο πόντους ο καθένας.

Η φωτογραφία που ακολουθεί είναι της FA Island Blue

FA Island Blue

Στο δεύτερο παιχνίδι ανάμεσα στην Pafilia και την ομάδα των Untouchaballs διεξήχθη ακόμη μια ωραία αναμέτρηση που νικητές είχε τους θεωρητικά “φιλοξενούμενους” με 36-59.

Οι Untouchaballs στην πιο πάνω φωτογραφία και στην πιο κάτω το τζάμπολ στο παιχνίδι με την Pafilia

Καλύτερη απόδοση από τους νικητές είχε ο Χαλβατζής με 20 πόντους ενώ τον ακολούθησε σε απόδοση ο Lee με 14. Τους υπόλοιπους 25 πόντους πέτυχαν οι Μαυρομμάτης (5), Bintauskas (5), Ιωάννου (6) και Neo Toan (7).

Για την Pafilia σκόραραν 15 ο Σωκράτους, 6 ο Μαύρος, 5 ο Τσαγγαρίδης, από 4 οι Κτωρή και Τσιελεπής και 2 ο Καψοσιδέρης.

Σήμερα στα πλαίσια της πρώτης αγωνιστικής στις 19:00 διεξάγεται η αναμέτρηση Πόλις- Αίαντας.

Το τουρνουά στηρίζουν επίσης και τα πιο κάτω κέντρα φυσικοθεραπείας.