Τρεις ΠΑΦΙΤΕΣ ποδοσφαιριστές στην καλύτερη ενδεκάδα της Γ’ Κατηγορίας!

Από: Γιώργος Γεωργίου

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών ανακοίνωσε και βράβευσε τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας!

Ανάμεσα στην καλύτερη ενδεκάδα της σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε βρίσκονται και τρεις ΠΑΦΙΤΕΣ ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τους Ανδρέα Θεοκλή (Διγενής Μόρφου), Γιώργο Βάσου (ΕΝ.Α.Δ Πόλης Χρυσοχούς) και Άντη Νικολάου (ΑΣΙΛ Λύσης).

Συγκεκριμένα, σε σύστημα 4-3-3, τερματοφύλακας είναι ο Ανδρέας Θεοκλή (Διγενής Μ.), αριστερός οπισθοφύλακας ο Σέργιος Χατζηδημητρίου (Διγενής Μ.), δεξιός ο Lucas Camelo (ΕΝΑΔ), ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο συνθέτουν οι Αντρέας Γκουγκούρης (Διγενής Μ.) και Άντυς Νικολάου (ΑΣΙΛ).

Στη μεσαία γραμμή πρώτευσαν οι Γιώργος Βάσου (ΕΝΑΔ), Σώζος Παπαχαραλάμπους (Διγενής Μ.) και Didac Devesa (ΑΣΙΛ), ενώ την τριάδα στην επίθεση αποτελούν οι Κωνσταντίνος Ανθίμου (Διγενής Μ.) αριστερά, Momo Sassi (ΕΝΑΔ) δεξιά και στην κορυφή της επίθεσης ο Ανδρέας Πιτταράς (ΕΝΑΔ). Ο τελευταίος… ανέβηκε και δεύτερη φορά στο βάθρο αφού, ως γνωστό, αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με 26 γκολ, αφήνοντας στη δεύτερη θέση με 17 τον Didac Devesa.

Όσον αφορά την κούρσα για τον καλύτερο προπονητή, ο τεχνικός των πρωταθλητών Νώντας Χριστινάκης, κέρδισε στην τελική ευθεία τους Άγγελο Ευθυμίου (ΑΣΙΛ) και Κώστα Καϊάφα (ΕΝΑΔ). Ο προπονητής του Διγενή Μ. οδήγησε την ομάδα του στον τίτλο καταγράφοντας 21 νίκες, πέντε ισοπαλίες και τρεις ήττες. Μαζί με την ΕΝΑΔ και τον ΑΣΙΛ θα αγωνίζονται την επόμενη χρονιά στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας.