Αύριο η φιέστα πρωταθλήματος της Γεροσκήπου FC.. Κάλεσμα στον κόσμο από την διοίκηση!

Από: Γιώργος Γεωργίου

Τελευταία στροφή στο πρωτάθλημα της Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ και η πρωταθλήτρια ομάδα της Γεροσκήπου FC θα υποδεχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Γεροσκήπου “Μιχ. Κυπριανού” την Ομόνοια Ψευδά.

Μετά το τέλος του αγώνα θα γίνει η απονομή του τροπαίου στους πρωταθλητές, με την διοίκηση της Γεροσκήπου FC να καλεί τον κόσμο να γιορτάσει μαζί της στην φιέστα που θα ακολουθήσει.

Διαβάστε λεπτομέρειες στην ανακοίνωση:

🏆🏆🏆 Η φιέστα των πρωταθλητών❗️❗️❗️

✅ Ελάτε να γιορτάσουμε όλοι μαζί την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Τελευταίος αγώνας της σεζόν και η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει σε ένα τυπικής διαδικασίας παιχνίδι την Ομόνοια Ψευδά, το Σάββατο 06/05/2023 στις 17:00 στο Δημοτικό Σταδιο Γεροσκήπου “Μιχάλη Κυπριανού”. Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα θα γίνει η απονομή του τροπαίου από τον εκπρόσωπο της ΚΟΠ.

✅ Το πάρτι θα ξεκινήσει αμέσως μετά την απονομή. Άφθονο ποτό και φαγητό για όλους τους φίλους της ομάδας. Στα decks ο DJ Νίκος Βαρβαρέσος!

✅ Η Διοίκηση του Σωματείου καλεί όλο τον φίλαθλο κόσμο να δώσει το παρών του για να γιορτάσει μαζί μας την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην 3η κατηγορία. ΜΑΖΙ το πετύχαμε, ΜΑΖΙ το γιορτάζουμε! Σας περιμένουμε!

✅ το Πρωτάθλημα και την άνοδο μας στην 3η Κατηγορία. Σας περιμένουμε!